Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα


Στο Λονδίνο βρέθηκε από τις 15 Φεβρουαρίου η Έλενα Αριστοδήμου κυνηγώντας το ποδοσφαιρικό όνειρο της. Η Έλενα που επέστρεψε στην Κύπρο την 1η Μαρτίου, είναι μέλος των CYPRUS ELITE PLAYERS κ βρέθηκε στην Αγγλία κ στην ARSENAL μέσω της διαδικασίας του CYPRUS ELITE PLAYERS CAMP που διοργανώνεται κάθε τέλος Μαΐου από την SOCCER WORLD CYPRUS διοργανωτές επίσης του ΤΟΥΡΝΟΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ (AYIA NAPA YOUTH SOCCER FESTIVAL). Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η ΕΛΕΝΑ φοιτά και στο Αθλητικό Τμήμα του PASCAL ENGLISH SCHOOL στη ΛΑΡΝΑΚΑ το οποίο εκτός από τις προπονήσεις στην ομάδα της έχει συμβάλει στα μέγιστα με το πρόγραμμα διπλών προπονήσεων που κάνει στο Σχολείο της, να πετύχει στα δοκιμαστικά. Η Έλενα τα πήγε εξαιρετικά καλά ικανοποιώντας τους προπονητές της ARSENAL οι οποίοι της πρότειναν μόνιμη εγκατάσταση στην Αγγλία και συμμετοχή στην ομάδα των Κανονιέρηδων. Παρά το γεγονός ότι η απόφαση είναι πολύ δύσκολη τόσο για την ίδια όσο κ για την οικογένεια της, εντούτοις επιστρέφοντας σήμερα στη Κύπρο θα μελετήσει την πρόταση πολύ προσεκτικά για το τι θα αποφασίσει τελικά για το μέλλον της.

elena aristodemou 1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Η νεαρή παίκτρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ του Κλιμακίου Λεμεσού, γεννημένη το 2002 κλήθηκε από τις ARSENAL LADIES για δοκιμαστικά και για μερικές μέρες φόρεσε τη φανέλα των κανονιέρηδων συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ARSENAL. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εγχείρημα της που κάνει περήφανη την Κύπρο είναι μεγάλο, καθώς η ARSENAL θεωρείτε ως μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές γυναικείες ομάδες του κόσμου, καθώς έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους μεταξύ των οποίων και το UEFA CHAMPION LEAGUE LADIES.

elena aristodemou 2

ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ

Η Έλενα εργατική και συνεσταλμένη διακατέχεται από μια ποδοσφαιρική σοβαρότητα και το ταλέντο της δεν πέρασε απαρατήρητο καθώς κέντρισε το ενδιαφέρον των κανονιέρηδων οι οποίοι την ξεχώρισαν μέσα από τα δοκιμαστικά των Cyprus Elite Players που γίνονται κάθε χρόνο στην Αγία Νάπα. Σύντομα η διαρκής προσπάθεια της Έλενας ανταμείφθηκε λαμβάνοντας την επίσημη πρόσκληση των ARSENAL LADIES. Το cyprusacademies.com σας μεταφέρει σε αποκλειστικότητα εικόνες από το Λονδίνο, καθώς και αποκλειστική συνέντευξη της.

elena aristodemou3

Η ΕΛΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟ “ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ” ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΕΡΙΔΩΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ

-Έλενα από πότε ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και τι σε ώθησε στο να αγαπήσεις το άθλημα και να ασχοληθείς μ’ αυτό; Το ποδόσφαιρο μου άρεσε από την ηλικία 5-6 ετών και όταν ήμουν 9 χρονών έκανα εγγραφή στην Ακαδημία της Ομόνοιας. Από πολύ μικρή που πήγαινα στο γήπεδο να παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ομάδα ένοιωσα την αγάπη μου γι’αυτό.
-Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που σε βοήθησαν στο να αναπτύξεις και να αναδείξεις το ταλέντο σου; Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν ο κύριος Nenant Starovlach, επειδή όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στην προπόνηση, κανένας δε μου έδινε σήμασία επειδή δεν ήξερα να παίζω μπάλα και με έπιανε την ώρα της προπόνησης και με βοηθούσε να βελτιωθώ σε διάφορα πράγματα. Μετά ήταν ο Κύριος Κόκος Περικλέους ο οποίος με βοήθησε να προπονηθώ για το Cyprus Elite Camp. Από εκεί και πέρα οι προπονητές που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ είναι ο κ. Μάριος Κουδελλής και ο κ. Δήμος Θεοδώρου.

elena aristodemou4

ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ARSENAL LADIES ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

-Ποια είναι τα μυστικά για ένα ποδοσφαιριστή/στρια για πετύχει; Δεν μπορώ να ξέρω αυτά τα μυστικά γιατί είμαι πολύ μικρή, αλλά μπορώ να σας πω ότι αυτό που κάνεις πρέπει να το αγαπάς και να το κάνεις με πάθος. Στη προπόνηση πρέπει να δίνεις το 100% του εαυτού σου και για να πετύχεις πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό από τους άλλους.

elena aristodemou 5

Η ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ 2002 ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

-Πως είναι η εμπειρία σου στο Λονδίνο καθώς προπονείσαι με τις κορυφαίες αθλήτριες της ARSENAL; Μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Η προπόνηση γίνεται σε πολύ πιο ψηλούς ρυθμούς και κανένας δε γελά της προπόνησης. Από την πρώτη προπόνηση με έκαναν να νοιώσω μέλος της ομάδας τους, άσχετα αν είμαι από άλλη χώρα και με βοηθούσαν να καταλαβαίνω τις ασκήσεις καλύτερα.
-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; Να παίξω ποδόσφαιρο στο ανώτατο επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου.
-Ποια είναι τα πρότυπα/ινδάλματα σου; Το πρότυπο μου είναι ο Ronaldinho.

elena aristodemou6

ΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ

Ευχαριστούμε θερμά την Έλενα Αριστοδήμου για την παραχώρηση της συνέντευξης και τις αποκλειστικές εικόνες που πήραμε ολόφρεσκες από το Λονδίνο. Ευχόμαστε στην Έλενα κάθε επιτυχία στο ποδοσφαιρικό της ταξίδι και ελπίζουμε να αποτελέσει το πρότυπο για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Η Έλενα είναι μια ζωντανή απόδειξη του ότι η προσπάθεια και οι κόποι ανταμείβονται και πως για ένα αθλητή που αγαπά το ποδόσφαιρο η προπόνηση και η προσπάθεια δε σταματούν ποτέ.

elena aristodemou 7

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΠΗΓΗ: http://allaboutsoccer.net
Έλενα Αριστοδήμου: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Αποκλειστική Συνέντευξη