Δεν μας χωράνε τα γήπεδα


gate-9-original

Με ανακοίνωση της Πανσόλειου Ομοπσονδίας, ενημερωνόμαστε πως τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας θα διεξάγονται στο γήπεδο της Κακοπετριάς κυρίως λόγω χωρητικότητας των άλλων γηπέδων.

Το ότι ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι τεράστιος το γνωρίζαμε και το υπολογίζαμε από την πρώτη μέρα που πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσει η ιστορία της ομάδας από το αγροτικό. Άλλοι περίμεναν να “διώξουν” 40-50 αλήτες αλλά κάθε μέρα όλο και περισσότεροι θα ακολουθούν την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Δεν μας χωράνε τα αγροτικά, παίξε γερά ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ο

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανσολείου Αθλητικής Ομοσπονδίας και μετά την διεξαγωγή του πρώτου εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του σωματείου “ΟΜΟΝΟΙΑ 1948”, εναντίον της “Α.Ε.Τεμπριάς”, ο οποίος διεξάχθηκε στο Κοινοτικό Γήπεδο Κακοπετριάς την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, με μαζική παρουσία κόσμου, τόσο της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948”, αλλά και κατοίκων από τα χωριά της περιοχής Σολέας, πάρθηκε η απόφαση όπως, για λόγους χωρητικότητας των άλλων γηπέδων αλλά και για λόγους ασφάλειας, όλοι οι εκτός έδρας αγώνες του σωματείου “ΟΜΟΝΟΙΑ 1948”, θα διεξάγονται στο Γήπεδο Κακοπετριάς.

Για τον πιο πάνω λόγο, στο πρόγραμμα του Πανσολείου Πρωταθλήματος, θα γίνουν κάποιες αλλαγές στις ημερομηνίες, λόγω χρήσης κοινής έδρας από ορισμένα σωματεία. Οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές ημέρας ή ώρας θα γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο σωματείων και σε έγκαιρη συνεννόηση με την Πανσόλειο Αθλητική Ομοσπονδία.