Η ΘΥΡΑ 9 διαψεύδει τις μπούρδες


gate 9 omonoia

gate 9 gigantopano

Με παρέμβαση της η ΘΥΡΑ 9 διαψεύδει ένα αναληθές δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και τονίζει πως όσο και αν προσπαθήσουν μερικοί δεν θα καταφέρουν να χρεώσουν στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρατσιστικές και ανθελληνικές πράξεις.

Διαβάστε το σχόλιο της ΘΥΡΑΣ 9:

Στην αντίληψη μας έχουν πέσει κάποια δημοσιεύματα που αφορούν συμπλοκή οπαδών της ομάδας μας με Ελλαδίτες στο κέντρο της Λευκωσίας.
Αν και δεν γίνετε λόγος για την οργανωμένη μας κερκίδα νιώθουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ, το περιστατικό που περιγράφουν δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Όσο και αν προσπαθήσαμε δεν βρήκαμε ούτε καν την οποιαδήποτε συμπλοκή (έστω και άσχετη) μεταξύ Κυπρίων και Ελλαδιτών την συγκεκριμένη νύχτα.

Ως εκ τούτου καλούμε την ιστοσελίδα που δημοσίευσε πρώτη το θέμα να απολογηθεί και όσες ιστοσελίδες το αναδημοσίεψαν να δημοσιεύσουν άρθρο διάψευσης του.

Η προσπάθεια κάποιων να χρεώσουν στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρατσιστικές και ανθελληνικές πράξεις δεν θα περάσει. Οι έρανοι για τον δοκιμαζόμενο λαό τη Ελλάδας, οι συλλογές τροφίμων, τα δεκάδες πανό υπέρ του ελληνικού λαού αλλά και οι άριστες μας σχέσεις με συνδέσμους οπαδών Ελληνικών ομάδων δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης των καλών σχέσεων του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους Ελλαδίτες μόνιμους κάτοικους ή φοιτητές στην Κύπρο.

ΘΥΡΑ 9