Βήμα Φιλάθλου: Γιατί τόση απογοήτευση;


Βήμα Φιλάθλου

Σύντροφοι  συντρόφισσες

Θα ξεκινήσω με  τα πιο κάτω για  αρχή :

  1. Μανώλη Μάνος : ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
  2. Αδέλφια μην απογοητεύεστε
  3. Hoolifan: ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ

Τι  έγινε γιατί  τόση απογοήτευση;  Πριν το ματς με το αποέλ θέλατε και τα δύο και με ένα παιχνίδι τελείωσαν όλα  οι παίκτες δεν είναι καλοί και  δεν μπορούν και πολλά αλλά που ακούω. Εγώ έχω εισιτήριο διαρκείας στην δυτική και  δεν έχω χάσει παιγνίδι είμαι  εκεί και χειροκροτώ και στα καλά και στα κακά και θα είμαι μέχρι να πεθάνω.

Όταν ο Λάρκου άρχισε να κάνει την ομάδα και έφερε τον Φρεντυ εγώ είπα μα τι κάνει αυτός  εν πελλός φέρνει αυτόν τον παίκτη  στην ομόνοια; Στο πρώτο παιχνίδι του φρεντυ σηκώθηκα και φώναζα φρεντυ-φρεντυ ποιος εγώ  που ήμουν εναντίων, αγόρασα φανέλα  του και στάθηκα σαν μικρό παιδί να μου υπογράψει αυτόγραφο.

Από εκείνη την μέρα δεν ξαναείπα τίποτα στάθηκα στο πλευρό των  παικτών, του προπονητή και όσων αγαπούν την ομάδα. Έχουμε και προπονητή και παίχτες  χωνέψτε το και σταθείτε δίπλα τους  και όσοι  λένε δεν μπορούμε θέλω να τους πω ότι  ναι ρε μπορούμε  αλλά  ελάτε και λίγο στην θέση τους , αν εσείς δουλεύατε σε μια δουλειά που όλοι ανεξαιρέτως σας πολεμούσαν τι θα κάνατε;    Η ψυχολογία σας πως θα ήταν;

Όταν αποφασίσαμε για αποχή και μετά άλλαξε εγώ έμεινα εκεί στο πιστεύω στην αποχή και δεν πήγα σε κανένα εκτός ,όμως αυτή την Κυριακή ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν είναι την ομόνοια που πολεμούν, είναι εμάς τους φιλάθλους θέλουν να μας εξοντώσουν γιατί χάνοντας η ομόνοια το πρωτάθλημα χάνει τους φιλάθλους της χάνει το χρήμα, ξυπνάτε ρεεεεεεεε εμάς πολεμούν .Ξυπνάτε πριν να είναι αργά και ωα σας πω την αλήθεια δεν το θέλω ρε το πρωτάθλημα που βγαίνει από βρωμιά, αν δεν το πάρουμε δεν πειράζει εγώ θα είμαι εκεί και του χρόνου και για πάντα να με βλέπουν και να πονάνε όπως με έβλεπαν 10 λεπτά να φωνάζω και να χειροκροτώ τους 10 εναντίων 15 ναι ρε εν το θέλω ας το πιάσουν εν θα πουλήσω την ψυχή μου για ένα πρωτάθλημα. Ήταν η καλύτερη απόλαυση να τους βλέπω θυμωμένους την επομένη στην δουλειά επειδή για 10 λεπτά ήμουν εκεί  και χειροκροτούσα .

Πάμε λοιπόν σηκώστε τα κεφάλια ψηλά και ας τους απαντήσουμε ότι είμαστε εδώ και  δεν πρόκειται να λυγίσουμε ακόμα και αν δεν το πάρουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος τους να μας εξοντώσουν. Ψηλά τα κεφάλια έφτασε η ώρα να τους δείξουμε ότι θα είμαστε εκεί ακόμα και αν δεν το πάρουμε να μας βλέπουν και να νευριάζουν ας τους αποδείξουμε τι θα πει Ομόνοια  να γεμίζουμε τα  γήπεδα να φωνάζουμε να χειροκροτούμε ακόμα και όταν μας κτυπούν να μην σταματάμε γιατί  είμαστε Ομόνοια και πάλι θα είμαστε νικητές γιατί δεν θα καταφέρουν να μας εξοντώσουν όπως έχουν βάλει σκοπό.

Ότι και αν γίνει θα είμαστε πρωταθλητές γιατί δεν θα καταφέρουν να μας νικήσουν ούτε να μας πάρουν την ψυχή. Εγώ αυτό το πρωτάθλημα θέλω να δώσω στα παιδιά μου της αξιοπρέπειας, του ήθους και να μάθουν να αγωνίζονται και να παλεύουν ακόμα και όταν δεν κερδίζουν. Αν εσείς θέλετε να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα δείξτε τους τι θα πει ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα σας περιμένω να τραντάξουμε την Λεμεσό να ακουστούμε ως την Λευκωσία και να τους δώσουμε την απάντηση ότι είμαστε εδώ και δεν θα λυγίσουμε για κανένα. Είμαστε ήδη πρωταθλητές γιατί δεν πουλήσαμε την ψυχή μας για κανένα τίτλο και δεν πρόκειται να το κάνουμε τώρα. Αν θέλετε να γίνουμε σαν αυτούς τότε απλά αλλάξετε ομάδα.