Βήμα Φιλάθλου: Αγανάκτηση με τη Χούντα της ΚΟΠ


Βήμα ΦιλάθλουΚαλημέρα περήφανε αγανακτισμένε πράσινε λαέ.

Από κούνια είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ και γουστάρω τρελά. Είμαι περήφανος που η οικογένεια μου, με έκανε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και ζούσα με αυτά τα ιδανικά και έμαθα ότι στη ζωή μου θα έχω πόλεμο από το πιο βρωμερό πράμα που έχει βγάλει αυτός ο τόπος.

Από μικρός ήμουν δίπλα στην ομάδα μου, βρέξει χιονίσει. Έβαζα στην άκρη τα μαθητικά μου χρόνια και πήγαινα στο γήπεδο να δω την ομάδα μου. Έχω πια μεγαλώσει και έφυγα από το πλευρό της για να γίνω ένας μορφωμένος άνθρωπος έτσι ώστε να έχω μια δουλεία στη μετέπειτα ζωή μου.

Η ξενιτιά της φοιτητικής ζωής είναι δύσκολη μακριά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάθε παιχνίδι μαζευόμαστε αρκετοί γεννημένοι άρρωστοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για να στηρίξουμε με τη φωνή μας για να φτάσει αυτή εκεί δίπλα της. Περιμένοντας με ανυπομονησία, κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι αν θα προλάβουμε έστω ένα παιχνίδι για να ανταμώσουμε και πάλι μαζί.

Περιμέναμε πολύ αυτά τα play οffs αφού θα παίζαμε εντός και εκτός έδρας και έτσι θα δίναμε το παρόν μας σε αυτό το διάστημα που θα ήμασταν στο νησί . Αλλά κάποιοι εκεί στην ΚΟΠριά, ετσιθελικά μας τιμωρούν και πάλι με κεκλισμένων των θυρών απαγορεύοντας σε εμάς να πάμε ξανά στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό να στηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έχουμε αηδιάσει όλη αυτή την κατάσταση. Δεν μας αφήνουν να κοιμόμαστε τα βράδια. Θέλουν να μας εξοντώσουν.  Η διοίκηση μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Κάτι πρέπει να γίνει.

ΑΠΑΙΤΩ να είμαι κοντά στην ομάδα μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

ΑΠΑΙΤΩ να ανταμώσω ξανά με τα αδέλφια μου στα τσιμέντα.

ΑΠΑΙΤΩ δικαιοσύνη κύριοι της ΚΟΠριάς.

Παίχτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΩ αυτό το πρωτάθλημα.

Κάντε κάτι επιτέλους σε αυτό το φασισμό που μας πολεμά.

Κάτω η χούντα της ΚΟΠριάς.


Ένας αγανακτισμένος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ | Bήμα Φιλάθλου | [email protected]