Βήμα Φιλάθλου: ΟΜΟΝΟΙΑ είσαι η ζωή μου


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΕγκλιμάτισαν, ασέλγησαν, έκλεψαν και κατέστρεψαν την ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά μας λένε πως πρέπει να παραμείνει στα ιδανικά της ιδρύσεως της. Ποια ιδανικά της; Του δούλεψε να φας και κλέψε για να έχεις;

Τα ιδανικά που η ΟΜΟΝΟΙΑ τάχατες ανήκει στον λαό της; Ενώ όλοι ξέρουμε πως διαχρονικά κάνουν ότι θέλουν 5-10 άτομα εκτός συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Ποια ιδανικά; Που οι πόρτες για τον πράσινο λαό είναι πάντα κλειστές; Πότε εισακούστηκαν οι ιδέες του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ειδικά τα τελευταία χρόνια για την σωτηρία της; Ποια ιδανικά; Που διορίζουν όποιο συμβούλιο θέλουν κάποιοι άλλοι; Που προτιμούμε να κλείσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ παρά να αφήσουμε κάποιους άλλους να διοικήσουν; Που αυτοί οι άλλοι βάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρώτη μοίρα και σε δεύτερη κάποιους άλλους;

Σε εσάς τους 5-10 που πνίγετε την ΟΜΟΝΟΙΑ και την βαστάτε φυλακισμένη εδώ και χρόνια για να εξυπηρετείτε δικούς σας σκοπούς εκτός ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε αυτόν τον τόπο ο κόσμος άνοιξε τα μάτια του και τα «αρνιά ξέφυγαν από το μαντρί». Ειδικά η νεολαία.

Να εύχεστε να μην κλείσει η ΟΜΟΝΟΙΑ (επιδή φαίνεται δεν αλλάζετε δρόμο και την οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί), γιατί θα κλείσετε και εσείς. Και επειδή έχετε τους ανήθικους μηχανισμούς και πολεμάτε τους γνήσιους ΟΜΟΝΟΙΑτες, αυτούς που σας λένε την αλήθεια, γιατί η αλήθεια πονάει εδώ στην Κύπρο και λίγοι την αποδέχονται, θα σας πω και το τελευταίο.

ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε για να είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑτες, εν’ αντιθέσει με ΕΣΑΣ που πληρώνεστε για να είστε ΟΜΟΝΟΙΑτες!

Εύχομαι η γενιά των μωρών μου, αν υπάρχει ως τότε ΟΜΟΝΟΙΑ να καταφέρει να την οδηγήσει στην λευτεριά και να την κάνει ξανά βασίλισσα και να την παραδώσει στον λαό της εκεί που πραγματικά ανήκει και σε κανέναν άλλο. Και εγώ να βλέπω από τον ουρανό κάθε Μάη το τριφύλλι να ανθίζει και να το καμαρώνω.

ΟΜΟΝΟΙΑ είσαι η ζωή μου και η αναπνοή μου.

Δώρος

Βήμα Φιλάθλου | [email protected]