Βήμα Φιλάθλου: Ξυπνάτε πριν να είναι αργά


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΝτρέπομαι που σαν φίλαθλος του λαοφιλέστερου σωματείου της Κύπρου, επέτρεψα με την απάθεια και την ανοχή μου στο κάθε τσογλάνι να ασελγεί εις βάρος της βασίλισσας Ομόνοιας.

Διαβάζοντας την ομιλία του Δώρου Σεραφείμ αναρωτιέμαι για πόσο ηλίθιους μας περνά ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδας. Στην εισαγωγή του ο κύριος Δώρος, κάνει λόγο για πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση όσον αφορά τα οικονομικά τεκταινόμενα του σωματείου. Ρίχνοντας μια ματιά μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες:

Ανάλυση δεδομένων: Διαβάζω για διακανονισμούς 2.100.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστές. Ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές κύριοι και πόσα έχει να παίρνει ο καθένας;

Διάφορα άλλα: 2.260.000. Τι είναι αυτά τα άλλα; Είναι οι μίζες που έπαιρναν οι λογής λογής μάνατζερ για τους ποδοσφαιριστές που έφερναν; Είναι φαγοπότια από παλιά μέλη του Δ.Σ που τώρα πρέπει να πληρώσει ο απλός Ομονοιάτης; Είναι από ταξίδια αναψυχής που έκαναν οι τάχα σκάοuτερ της ομάδας χωρίς να καταφέρουν να φέρουν ένα παίκτη της προκοπής; Είναι, είναι, είναι. Τι στο διάολο είναι;

Βλέποντας το ποσό που καλείται να πληρώσει η ομάδα κάθε μήνα μέχρι το τέλος της σεζόν για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, ιδρώνω. 673.000 ευρώ κάθε τέλος του μήνα.

Μετά από τον κρύο ιδρώτα ακολουθεί ζάλη και ??? και πώς να μην ζαλίζεσαι όταν βλέπεις το πλάνο το οποίο παρουσίασαν τα σαΐνια του Δ.Σ. για να φέρουν στα ταμεία 2.800.000 ευρώ μέχρι το Μάιο του 2015.

– Σύναψη δανείου

– Εκστρατεία «Πάμε γήπεδο – Σώζουμε την Ομόνοια»

– Πρόγραμμα 2 χρόνια + 1 χρόνο δωρεάν για εισιτήρια διαρκείας στις premium θέσεις

– Έκδοση ετήσιου λαχνού οικονομικής ενίσχυσης

– Διοργάνωση χριστουγεννιάτικου χορού

– Κυκλοφορία μπύρας γερμανικής προέλευσης

Με πιο απλά λόγια το πλάνο σας για την σωτηρία της Ομόνοιας είναι να πηγαίνουμε γήπεδο, να αγοράζουμε λαχνούς ενίσχυσης και να πίνουμε την μπύρα Ομόνοια. Αυτό είναι το πλάνο σας κύριοι. Αυτούς τους τρόπους θα σκευτόταν και ένα 5χρονο μωρό. Αυτή είναι η πρόταση σας για να βγει η Ομόνοια από τον γκρεμό και να καταφέρει να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου χωρίς κυρώσεις.

Για τις Χαλεπιανές τι να πούμε; Ήταν κοινό μυστικό εδώ και πολύ καιρό πως ήταν υποθηκευμένες. Ποιος το αποφάσισε όμως και γιατί δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα σε γενική συνέλευση όπως προνοεί το καταστατικό δεν μας είπετε ποτέ.

Όσο για το δάνειο με την Russian Commercial Bank ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε ποιοι υπέγραψαν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια και πάλι το καταστατικό του σωματείου.

Και μετά μας μιλάτε για διαφάνεια. Ντροπή σας λαμόγια.

Αυτή η διάσκεψη δείχνει για ακόμα μια φορά τη γύμνια και την ανικανότητα σας να διοικήσετε το μεγαλύτερο σωματείο του τόπου.

Δώρο, αν η ομάδα δεν έκανε την ευρωπαϊκή πορεία που έκανε, δεν νομίζω σήμερα να έλεγες για μείωση του χρέους από 15.907.000 στα 13.810.000 ευρώ. Γι’ αυτό άσε τις βλακείες για το τάχατες έργο που κάνεις εσύ με τους άλλους βαλτούς του συμβουλίου.

Αδειάστε μας τη γωνιά κύριοι.

Όσο για τις δικές μας ευθύνες – του κόσμου δηλαδή – έχει έρθει η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Η Ομόνοια είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή και θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε να επέλθει η κάθαρση αλλά και η τιμωρία σε όλους αυτούς που ασέλγησαν εις βάρος της βασίλισσας. Της ομάδας που είναι η πρώτη και η τελευταία μας σκέψη καθημερινά. Μόνο έτσι θα υψώσουμε το ανάστημά μας και θα βρεθούμε ξανά στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ξύπνα κόσμε πριν να είναι πολύ αργά.

Υ.Γ 1: Φέρτε αυτούς που οδήγησαν την Ομόνοια στον γκρεμό ενώπιον του λαού.

Υ.Γ 2: Η φράση «οικονομική εξυγίανση» έγινε όνειρο απατηλό για όλους μας. Την ακούμε τόσα χρόνια αλλά ποτέ δεν έρχεται.

Y.G 3 Δικά σας λάθη, δικά μας πάθη.

Λευτεριά στα μυαλά μας

Λευτεριά στην Ομόνοια

Δ.Δ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]