Καίγεται για τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ


omonoia-_apoel

Διαβάζουμε και ακούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν καίγεται στο σημερινό παιχνίδι ή είναι ουσιαστικά αδιάφορη για το αποτέλεσμα. Το διαβάσαμε και από δημοσιογράφους που καλύπτουν τα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε διάφορες ιστοσελίδες και πραγματικά απορούμε. Όχι απλά το θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά καίγεται!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα, έχει και πίεση και άγχος για θετικό αποτέλεσμα και καλά κάνουν όλοι όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι προετοιμασμένοι να τα δώσουν όλα σε γήπεδο και κερκίδα για να πάρουμε το υπέρ πολύτιμο τρίποντο.

Η νίκη σε ένα ντέρμπι αιωνίων αποτελεί από μόνη της το πιο ισχυρό κίνητρο για όλη την ομάδα. Μια νίκη που απαλύνει πληγές, μια νίκη που τονώνει την ψυχολογία ομάδας και κόσμου και απαλλάσσει από πολλά αλυσιδωτά προβλήματα που επιφέρει μια ισοπαλία ή μια ήττα σε αυτά τα παιχνίδια.

Σε αυτή τη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη την νίκη για πολύ περισσότερους λόγους από το γόητρο ή την τεράστια παρακαταθήκη πως δεν τερμάτισε ποτέ κάτω από την 4η θέση από το 1958 μέχρι σήμερα. Η ομάδα μας θέλει την νίκη κυρίως για να κτίσει τον χαρακτήρα που πρέπει να έχει η ομάδα στην νέα χρονιά. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα επανέρθει πιο δυνατή και θα επανακτήσει την αίγλη της μεγαλύτερης ομάδας που μπαίνει να πάρει κάθε ντέρμπι.