Προσέξτε τις τιμές


omonoia fanatics

omonoia fanatics

Κάτι που παρατηρούμε κάθε χρόνο και λέμε να προειδοποιήσουμε από τώρα, ή καλύτερα να προτείνουμε ανοιχτά στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, είναι οι τιμές στα πακέτα των ταξιδιών για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μια καλή αξιολόγηση των τιμών και η μή εκμετάλλευση του κόσμου πρέπει να είναι στα μελήματα του διοικητικού συμβουλίου, πρωτού ανακοινώσει τα πακέτα των ταξιδιών. Ο περισσότερος κόσμος προτιμά να διοργανώνει μόνος του τα ταξίδια για αυτό το λόγο. Δεν γουστάρουμε να βλέπουμε κερδοσκοπία σε βάρος του κόσμου.

Αφήστε τις τιμές σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αυτό μόνο υπέρ της ομάδας μπορεί να είναι!!

Πιο κάτω η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με τις προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την μετάβασή της στο εξωτερικό:

H ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι δέχεται προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για τη μετάβαση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, όπως και των φιλάθλων μας, είτε στην Σλοβενία, είτε στη Ρουμανία, όπου θα διεξαχθεί ο εκτός έδρας αγώνας μας με αντίπαλο, είτε την Ντομζάλε, είτε την Άστρα αντίστοιχα, στις 18 Ιουλίου, στα πλαίσια του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι προσφορές θα πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 13:00, σε κλειστό φάκελο, στα γραφεία του Σωματείου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 22875874.