Θύρα 9: Μπολιάσατε την ομάδα με το απαιτούμενο πάθος


omonoia fans gate 9Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Κάνοντας αρχή, θα θέλαμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων όλους εσάς που βροντοφωνάξατε παρών στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και που ως είθιστε μπολιάσατε την ομάδα με το απαιτούμενο πάθος και ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ έτσι ώστε να τσακίσει, σαν σε προπόνηση, την «χορωδία της αγγλικής σχολής»… Μια νίκη που όπως φαίνεται ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια, όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα.

Αναφορικά με την εκστρατεία εγγραφής μελών, η οργανωμένη μας κερκίδα υπενθυμίζει πως μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 9/5 μπορεί οποιοσδήποτε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να συμπληρώσει τις αιτήσεις που βρίσκονται, όπως αναφέραμε και σε παλαιότερες ανακοινώσεις, στο οίκημα του Φαν Κλαμπ μας καθώς επίσης και στο διαδύκτιο. Ο λόγος που θέσαμε το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα είναι γιατί την επομένη όλες οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα παραδοθούν, δια χειρός γενικού συντονιστή, στο Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο ΛΑΟΣ της ομάδας για την «ΟΜΑΔΑ του λαού»!

Κλείνοντας, η Θύρα 9 καλεί τον περήφανο πράσινο λαό να στηρίξει μαζικά την προσπάθεια του τμήματος φούτσαλ για το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ! Όλοι λοιπόν στο Ελευθερία για ακόμα ένα δικό μας «κλειστό» πάρτι. Όλοι κοντά σ’ αυτά τα παλικάρια που μόνο χαρές και ομονοιάτικο μεγαλείο μας έχουν προσφέρει απλόχερα! Ο τελικός του φετινού κυπέλλου φούτσαλ έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 11/5 στις 7μμ. Εισητήρια προπωλούνται στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας. Ραντεβού λοιπόν με τη 2η κούπα της περιόδου, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9