Βήμα Φιλάθλου: Μήνυμα προς τη Διοίκηση


Σύντροφοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Για πρώτη φορά επικοινωνώ με την ιστοσελίδα σας, ή καλύτερα την… ιστοσελίδα μας !!! Ο λόγος που αποφάσισα να στείλω αυτό το μήνυμα είναι για να εκφράσω την περηφάνια μου που υποστηρίζω την Ομόνοια και να αναφέρω κάποιους πολύ σημαντικούς λόγους που νιώθω έτσι. Λόγους ανθρωπιάς, λόγους με πραγματική αξία για τη ζωή.

Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης μας Ομόνοιας από το γήπεδο τα τελευταία χρόνια και οφείλω να ομολογήσω ότι τους τελευταίους μήνες αντικρίζω πολύ συγκινητικές ενέργειες από την Θύρα 9. Βλέπω κάθε τόσο να σηκώνονται πανό συμπαράστασης για διάφορες ομάδες ανθρώπων που καταδυναστεύονται και βιώνουν την καταπίεση και την εκμετάλλευση στη ζωή τους. Αυτούς τους ανθρώπους οφείλω να ομολογήσω τους νιώθω σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Γιατί, για εμάς του ανθρώπους του ΛΑΟΥ, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο γήπεδο… είναι όλες οι ανθρώπινες αξίες της ζωής μαζεμένες!!!

Αποκορύφωμα αυτής της υπερηφάνειας που νιώθω, είναι οι τελευταίες ημέρες, που ο ΛΑΟΣ απλώνει χέρι προς τους αδελφούς μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που έχουν πλέον γίνει σαν και εμάς… Κατατρεγμένοι και καταδυναστευμένοι !!!

Παρακαλώ, όπως μέσα από την ιστοσελίδα σας μεταφέρετε ένα μήνυμα προς τη Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως κατά το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας στο ΓΣΠ, ο κάθε ένας από εμάς, να δηλώσει το παρόν του στο γήπεδο, φέρνοντας και εκεί βασικές τροφές για να σταλούν στου βασανισμένους Έλληνες. Μην υποτιμάτε αυτό που θα σας πω, αλλά εγώ προσωπικά, είμαι βέβαιος πως και άλλοι πολλοί σύντροφοι, δεν είχαμε τη δυνατότητα έστω και για αυτή τη μικρή βοήθεια αυτές τις τρείς ημέρες να προσφέρουμε. Από τη Δευτέρα – Τρίτη που θα πληρωθεί ο κάθε ένας μας, θα είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε. Φανταστείτε 12000 κόσμο, να καταφθάνει στο γήπεδο με τις σακούλες γεμάτες τροφές.

Απλά φανταστείτε αυτή την εικόνα !!! Παρακαλώ όπως μεταφέρετε αυτό το μήνυμα στη Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


 Το βήμα του Φιλάθλου | [email protected]