Άποψη Αναγνώστη: Άφησαν την ομάδα εκτεθειμένη


Αδέρφια, σας διαβάζω καθημερινά, το πιο κάτω το έγραψα μετά το παιχνίδι και θα το έστελνα στη διοίκηση στη επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας. Δεν το έκανα και δεν το τέλειωσα και είχα σκοπό να τους πω ακόμα πιο πολλά αλλά όταν διάβασα τη ανακοίνωση τη διοίκησης, δεν το έστειλα γιατί με ικανοποίησε το ύφος της. ΟΜΩΣ, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να τα βάλουμε με την διοίκηση μας και να τσακωθούμε μεταξύ μας.

Οι απέναντι ξέροντας όλα τα άλλα προβλήματα που έχουμε κυρίως οικονομικά θα έτριβαν τα χέρια σε τύχων ξέσπασμα νέου εμφύλιου μεταξύ μας. Συμφωνώ οτι η διοίκηση μας φταίει για πολλά και θεωρώ πως ο λόγος που δεν αντιδρά είναι επειδή έχει και αυτή χεσμένη την φωλιά της. Αφήνει την ομάδα εκτεθειμένη απο την πρώτη μέρα που ανάλαβε κρατούσε λάθος τακτική.  Παρακαλώ όμως όλους και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να ζητούσαμε μια νέα συνάντηση με την διοίκηση, κλειστή απο τα ΜΜΕ για να τεθούν ξανά όλα τα θέματα αυτά για συζήτηση.

Αν μπορείτε ζητήστε και εσείς την συνάντηση. Για του λόγου του αληθές σας παραθέτω και το κείμενο που θα έστελνα και νομίζω θα συμφωνείτε με το ύφος και τα λεγόμενα του.

Ευχαριστώ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Προς ΔΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Κύριοι για ότι έγινε σήμερα 11/12/2011 στο γήπεδο ΓΣΠ η ευθύνη είναι όλη δική σας.

Εξηγήστε μας σας παρακαλώ για ποίο λόγο ανεχτήκατε σήμερα τον ορισμό του Τσανγκάρη. Ο συγκεκριμένος κύριος σας υπενθυμίζω οτι ήταν ο ίδιος που πέρσι με το έτσι θέλω επέτρεψε να τελειώσει το παιχνίδι πάλι με το πάραρτημα της ΚΟΠ, όταν η κερκίδα των πορτοκάλι υποχρέωσε την ομάδα μας στην 1η της αλλαγή με τον Γιώργαλλη. Επίσης ήταν ο διαιτητής του Ομονοία Αέλ που διεκόπη πρόσφατα.

Με την ευκαιρία  που αναφέρθηκα στην ΑΕΛ, αφού σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι σχέσεις σας μαζί της, είναι η ευκαιρία σας να πορευτείτε μαζί της για την κάθοδο ξένων διαιτητών, γιατί πρωτάθλημα η παρέα του Κουτσόκουμνη δεν θα αφήσει κανέναν να πάρει, έκτος από την ομάδα τους.

Τα οικονομικά τους συμφέροντα είναι τέτοια που τα εκατομμύρια του Τσαμπίονς Λίγκ πρέπει να πηγαίνουν μόνο στις τσέπες τους. Αφού μέτοχος στο αποέλ είναι ο πρόεδρος της ΚΟΠ (τον όποιο πάλι υποστηρίξατε) μέσο της Μινέρβας και η Λούμιερ. Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν μπορείς να κάνεις συμμαχία με άλλα σωματεία για την υποβολή και στήριξη άλλου υποψήφιου για πρόεδρο της ΚΟΠ τότε αυτό είναι αποτυχία. Αν πάλι δεν γνωρίζετε τον τρόπο να το πράξετε ακολουθήστε τον δρόμο που άνοιξαν οι οργανωμένοι για απόχη από τους έκτος έδρας αγώνες της ομάδας μας, ούτος ώστε να πληγούν οικονομικά οι μικρές ομάδες και να αναγκαστούν να πολεμήσουν μαζί μας.

Φέτος η ΚΟΠ έβαλε το σχέδιο εξόντωσης της Ομονοίας από νωρίς σε εφαρμογή με το παιχνίδι με την Αναγέννηση. Η Αναγέννηση σας υπενθυμίζω ότι είναι αριστερό σωματείο όπως και η Σαλαμίνα και η Αλκή και ο Ερμής. Αφού το ΑΚΕΛ υποστηρίζετε όλοι γιατί δεν βοήθησε με το να παρέμβει και να τους υποχρεώσει σε κοινό αγώνα με την Ομόνοια για αλλαγή σκηνικού στην ΚΟΠ το καλοκαίρι?

Κύριοι προστατέψετε επιτέλους τα συμφέροντα της ομάδας μας και αλλάξετε τακτική-πολιτική. Αυτή του κάλου παιδιού δεν περνά με αυτούς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτός που έκανε μία φορά πραξικόπημα το ξανά κάνει εύκολα. Είναι σαν κάποιο που κάνει φόνο μια φόρα και έχει ενδοιασμούς μόνο την πρώτη φόρα, μετά του γίνετε συνήθεια. Δεν υπερβάλλω με αυτούς έχουμε να κάνουμε και το γνωρίζετε.

Το θέατρο του παραλόγου το βλέπουμε εδώ και χρόνια και τα παραδείγματα στα μεταξύ μας παιχνίδια πάρα πολλά. Όσο δεν αντιδράτε δυναμικά είσαστε συνένοχοι! Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει φτάσει στα όρια του και είναι απρόβλεπτες οι αντιδράσεις του στο μέλλον.

M.X