Άποψη Αναγνώστη: O πράσινος δράκος ξύπνησε


Σύντροφοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Δεν πρόκειται να πω πολλά, τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες γνωστά και ο θυμός όσο πάει και ξεχειλίζει!!!
Ο κόσμος άρχισε να χάνει την υπομονή του και ακόμα και γω που από τους περισσότερους που με ξέρουν θεωρούμε από τους υπομονετικούς και ήρεμους ανθρώπους έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι μπροστά μου συγκεκριμένους κυρίους ετοιμοθάνατους μέσα στα αίματα…. Ψες τη νύχτα ο κ. Χαραλάμπους είπε πως τη δευτέρα πρέπει να πάμε με μαύρα για να δείξουμε την απέχθεια μας και μια κυρία του απάντησε “Νίκο μου, εγώ στο γήπεδο μόνο πράσινα φορώ, μαύρα θα φορέσουν μόνο οι μανάες τζίνων των ανθρώπων”. Αυτό είναι που επικρατεί μέσα στους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και φανταστείτε ακόμα οι περισσότεροι που ήταν εκεί εχτές να παρακολουθούσαν και άλλα αθλήματα όπως μπάσκετ και βόλεϋ και τότε θα καταλάβαιναν ότι η ομάδα μας δεν δέχεται πόλεμο μόνο στο ποδόσφαιρο… Ακόμα και ο κύριος Χαραλάμπους, ένας από τους πιο έντιμους και ήρεμους ανθρώπους που υπάρχουν εδώ και χρόνια στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου φαινόταν πως από ώρα σε ώρα, λεπτό με λεπτό ήταν έτοιμος να σπάσει διότι όπως είπε και ο ίδιος η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον περνά στιγμές 1948…
Δεν υπάρχουν πλέον εισηγήσεις για μέτρα, δεν υπάρχει πλέον αυτοσυγκράτηση, ο Πράσινος Λαός πλέον ξύπνησε… Όταν έβλεπες σε μια αίθουσα όχι μόνο μικρούς αλλά και ανθρώπους μεγάλης ηλικία να φωνάζουν θάνατος στους φταίχτες και δώστε τους ξύλο να βρουν το νου τους τότε καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Όταν βλέπεις άνθρωπο ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον τελευταίο καιρό ήταν του καναπέ, αλλά αναγκάστηκε να σηκωθεί από αυτόν γιατί η μικρή του κόρη άρχισε να κλαίει μόλις άκουσε την απόφαση, όταν βλέπεις ανθρώπους να κλαίνε και να φωνάζουν ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΛΕΜΑ τότε πλέον τα λόγια είναι περιττά…
Ωστόσο όσο και παράδοξο και αν είναι αυτή τη στιγμή οφείλουμε να πούμε και ένα ευχαριστώ σε εκείνους του κυρίους, διότι κατάφεραν κάτι το οποίο η Θύρα 9 και οι υπόλοιποι οργανωμένοι προσπαθούσαν να κάνουν από καιρό, κατάφεραν να ξυπνήσουν τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ!!! Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ πλέον ξύπνησε και είναι αφηνιασμένος όσο ποτέ έτοιμος να εκραγεί!! Τη δευτέρα θα τους δείξουμε και τη δύναμη του!!! Λιγότερο απο 15000 κόσμος στο γήπεδο θα είναι προσβολή για την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ!!! Έχω ακούσει και φοιτητές που τα αφήσανε όλα στη μέση και έρχονται Κύπρο μόνο και μόνο για να είναι στο γήπεδο!!! Όλοι έχουμε δουλείες τη δευτέρα, αλλά όλοι θα τις αφήσουμε και θα πάμε στο γήπεδο για να φωνάξουμε όλοι μαζί ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τόσο δυνατά που θα ακουστεί μέχρι την κοπ και το παράρτημα της!!! Για να καταλάβουν όλοι πως ότι και να κάνουν φέτος θα ματώσουμε για να βαφτεί αυτός ο τίτλος πράσινος και είτε το θέλουν είτε όχι αυτό θα γίνει!!! Και να μην τολμήσουν να φέρουν τον μαλάκα των κωστάκη να παραδώσει το τρόπαιο και να μην τολμήσουν να του επιτρέψουν είσοδο του χρόνου όταν ΚΥΠΡΙΑΚΗ ομάδα θα βρεθεί σε ομίλους!!!
Μεγάλε πράσινε λαέ, δείξε την οργή σου τη δευτέρα στο γήπεδο, δείξε σε όλους ότι ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε όλοι εμείς και ότι και να κάνουν δεν θα μας λυγίσουν!!!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΛΑΡΚΟΥ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ

Υ.Γ: Ψες για μια στιγμή τα είχα με τη διοίκηση για τον τρόπο που αντιδρά, αλλά μετά από πολύ σκέψη ξέρω πως τα χέρια τους είναι δεμένα, πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς!!!