Άποψη Αναγνώστη: Ομόνοια ΠΟΛΕΜΑ


Αγγλικά εν ήξερες να μιλάς και ένα μας πεις ότι τα γράμματα σου εν σαν του Γιατρού. Και γιατί δεν έγινες γιατρός ρε και στέρησες που την κοινωνία τουντο αστέρι ΟΛΟ, είχε να βάλεις την γυναικά σου να σου συμπληρώνει τις συνταγές;

Μιλώ για τον ‘κύριο’, ο λαός να τον κάνει Κύριο δηλαδή, Χρίστο Ηλία και την απόφαση της αξιοκρατικής  Δικαστικής της ΚΟΠριας εναντίον του Νεόφυτου Λάρκου.

Εφάτε τον τόπο να βρείτε πότε θα βγει η απόφαση σας. Αποφασίσετε τάχα μου, μυστικά στο κλουβί σας  την Τετάρτη, μετά είπατε μας ότι ένα αποφασίσετε την Πέμπτη κ νομίσετε ότι τρώμε χόρτα και είπατε να πείτε την απόφαση σας την Παρασκευή. Τον λόγο εν μας τον είπατε, ούτε που καθυστερήσετε για την απόφαση σας, ούτε τούντην απόφαση ήνταλως την επήρατε.

Οι αποφάσεις σας ένα γυρίσουν και ένα σας δώσουν που πάνω. Εν γίνετε να κάθετε ο Αξιοκρατικός κύριος της αξιοκρατικής Δικαστικής σας στον καφενέ του Χωρκού του, να πίνει καφέ την Πέμπτη την νύκτα και να λέει την απόφαση της δικαστικής με καμάρι. Για να μεν πω και ποιας Λάινσμαν έπιασε τηλέφωνο και της το είπε πρώτης. Ήταν για να χαρεί; Ήταν για να το πει του άντρα της; Ποιος ξέρει; Αλλά ένα μάθουμε ένα μεν.

Μετά ένα μας αρχίσετε τα εν τραμπούκοι, εν αλήτες κ.λ.π. κ.λ.π. Ε ενεν έτσι τα πράγματα κύριοι, είμαστε άνθρωποι και όχι όπως εσάς ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Και επαναστάτες αμάν θέλουμε γινησκούμαστε και εν ρωτούμε κανένα.

Ο προπονητής μας εν ΤΑΡΑΣΕΙ, τζιαμέ ένα μείνει να τον θωρείτε να ΣΠΑΖΕΤΕ. Αμαν τύχη ένα του δώσουμε ένα τηλεβόα που την ΔΥΤΙΚΗ να κάθεται και να ΚΟΟΥΤΣΙΑΡΕΙ, εν τον φοούμαστε εμέις, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΑ. Κ αμαν παίζουμε εκτός μεν το σκέφτεστε στο πέταλο μαζί μας θα είναι.

Και κάτι για εκείνους τους 400 που επήαν στο Δασάκι της Άχνας ΘΩΡΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ. ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε ΟΛΟΙ και πονάμε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.

……ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ!!!