Green Devil – Τα όνειρα των εραστών δε σβήνουν


Οι μηχανισμοί του κ.Τάκη Αντωνίου καλά δουλεύουν. Βλέπει την ομάδα του, να μη μπορεί να ανταποκριθεί στο φετινό πρωτάθλημα παρά τη βοήθεια των αδελφών διαιτητών (πέναλτι με απόλλωνα, ακύρωση τέρματος με σαλαμίνα κοκ) και αναγκάστηκε να κτυπήσει τον αντίπαλό του. Ίσως να ήτανε και το τελευταίο του χαρτί…

Βλέπουμε μία παρωδία εδώ και βδομάδες, να δικάζονται ξανά και ξανά προπονητής και πρόεδρος μας. Αναβολή στην αναβολή και πάει λέγοντας. Ενδιάμεσα όλου αυτού του σκηνικού πέρασαν και μία γενική αντίληψη, ότι αν κερδίσουμε τη δίκη είναι επειδή μας ευνοούν. Αν δεν την κερδίσουμε χάνουμε τον προπονητή μας και μάλιστα για κάτι στο οποίο υπάρχουν μαρτυρίες ότι δεν έκανε. Άστε που οι φήμες εκ των έσσω μας λένε ότι το πάνε για να χάσει το ματς με τους βρωμισμένους.

Εισήγηση: Ασχέτως αποτελέσματος να τον πάρουνε πολιτικό δικαστήριο ότι προσπαθεί να ζημιώσει την αξιοπιστία του κ. Λάρκου και του κ. Νεοφύτου, ενοχλώντας τους με ψευδή δηλώσεις. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε ο κ. Νεοφύτου να απέλυε τον προπονητή του, αν πίστευε ότι ο κ. Λάρκου έπραξε όντως βάση των λεγομένων του Ηλία.

Στο προσκήνιο και η Gazprom. Μία μεγάλη εταιρία για μία μεγάλη ομάδα. Εδώ και χρόνια μιλάμε με τη συγκεκριμένη εταιρία ρε wannabe Έλληνες. Νομίζατε ότι το φλερτ μας τώρα συνέβηκε? Είναι μήπως κρατική η Gazprom να παραπονεθούμε στον Πούτιν και τον Μετβέντεβ? Η εκεί δεν σας παίρνει? Δεν έχετε εκεί τα ΜΜΕ να δουλεύουνε για εσάς 24ωρο όπως εδώ.

Κάποτε με αυτούς νιώθω ότι πάω να παίξω Μονόπολη με κάποιον που παίζει εδώ και 3 ώρες και δεν έχει αφήσει γη για κανένα. Παίρνω τις κάρτες που λέτε και βλέπω ότι αντιστέκομαι απλά, εκείνος κερδίζει από παντού. Κάτι έτσι συμβαίνει και με τους απέναντι.

Όταν κάνανε πραξικόπημα, σκοτώσανε κόσμο αθώο απλά επειδή πίστευε σε κάτι άλλο από αυτούς, πούλησαν τη μισή Κύπρο, πρόδωσαν το λαό μας και κάποιοι δεν τους τιμώρησαν επειδή η μεγαλοψυχία τους, τους έλεγε ότι είμαστε πολύ μικρό κράτος για να έχουμε τιμωρίες και ότι οι επιπτώσεις θα πάνε στα παιδιά τους.

Ε τώρα τα παιδιά τους μεγάλωσαν, ο μπαμπάς τους είναι στην αρχιεπισκοπή, στα κανάλια, δικηγόρος, μεγαλομέτοχος εταιρίας που φέρνει όπλα και άλλα τέτοια τίμια επαγγέλματα. Μεταξύ τους διακρίνουμε κοινές μετοχές σε άλλες εταιρίες, οι σχέσεις σύσφιξαν, ο κόσμος τους μεγάλωσε, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί γέμισαν και βλέπουμε να επανέρχονται διψασμένοι όσο ποτέ, για να ξανασπείρουν το ίδιο μικρόβιο του φασισμού που πούλησε τη μισή μας πατρίδα.

Τα παιδιά τους να ζούνε σε 400 τετραγωνικά σπίτι και να γράφουνε στην 30άρα οθόνη του Η/Υ τους στο μπλοκ τους, για την ανεργία και άλλα πολλά βγάζοντας τον εαυτό τους έξω από όλα αυτά, λες και ζούνε σε άλλο τόπο αυτοί.

Όπως και να έχει σας αποδείξαμε ακόμα μια φορά ότι η δύναμη του αδικημένου νικάει. Σας το αποδεικνύει και η παγκόσμια ιστορία, ότι στο τέλος η δύναμη του Λαού πάντα υπερνικά τους φασίστες. Μπορεί να φάει καιρό αλλά το τέλος σας, είναι και στατιστικά αποδεδειγμένο. Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Και πιστέψτε με, εμείς δεν θα αφήσουμε ούτε ίχνη σας.

Μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω. Ότι είστε πολιτικοποιημένα αρνάκια,φασίστες του κερατά το ξέραμε. Ότι δεν θα κρατάτε καν τα προσχήματα δεν το υπολόγιζα. 17 Νοεμβρίου ρε ζώα και να μην κάνετε καν αναφορά? Πόσο σας τρώει ρε? Γιατί δεν τα λέτε αυτά όταν το παίζετε Έλληνες και πατριώτες? Ξέρετε ότι είστε νεό-φλωροι για τα μπάζα. Δέστε εδώ σχόλιο του άλλου για τους αγώνες του Ελληνισμού.

 Πατήστε εδώ—>

Μπράβο, αυτοί είναι που δεν υπάρχουν? Ρε σε ολόκληρες ιστοσελίδες καμία αναφορά για τις 17 Νοεμβρίου και το Πολυτεχνείο. Δεν υπήρχε, η αναφορά σας σε ένα ιστορικό γεγονός που τιμά τον Ελληνισμό. Έτσι κύριοι δημοσιογράφοι, να τους προστατεύετε και όταν πάνε σε κανένα Άουσβιτς ΠΑΛΙ, να μας πείτε ότι πλέον αυτά τα φαινόμενα δεν υπάρχουν. Ε, όχι μόνο υπάρχουν, αλλά τα καλλιεργείτε κιόλας με τη ανοχή σας, κύριοι της δημοσιογραφίας.

Αντί να σταθείτε ασπίδα των ιδεών της χώρας και να οργώσετε την παιδεία στα μυαλά του κόσμου, πληρώνεστε σαν κοινές γυναίκες και σκύβοντας το κεφάλι αποδέχεστε τα βίτσια του κάθε προκλητικού ανώμαλου με φουσκωμένες τσέπες. Έπρεπε να παραιτηθείτε προ πολλού. Είστε το ίδιο υπαίτιοι με τους απέναντι αν δεν ξεκινάτε πόλεμο. Και δεν λέω να το κάνετε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά σαν η δύναμη του να φτιαχτούν κάποια πράγματα σε αυτό τον τόπο. Σαν η δύναμη για να απαλλαγούμε από το σάπιο κατεστημένο δεκαετιών. Έχετε κύριο λόγο των όσων συμβαίνουν και είναι καιρός να ανοίξετε το στόμα σας, κάλιο αργά παρά ποτέ.

Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίων μας και όποιος δηλώνει ουδέτερος και νίπτει τας χείρας του είναι το ίδιο καταστροφικός και δύο φορές εχθρός μας. Στην δική μας την μονόπολη υπάρχει και η κόκκινη που γράφει από κάτω “Οργή Λαού” και αλίμονο στο χέρι που θα την γυρίσει…

ο Green Devil σας