Στις 23 Νοεμβρίου Γενική Συνέλευση


sinelevsi omonoias

Μετά την συμπλήρωση 4 μηνών από την πρώτη Γενική Συνέλευση που ήταν και ιδρυτική, το Σωματείο καλεί τα μέλη του εκ νέου για να ενημερώσει για την πορεία μέχρι στιγμής.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ασφαλώς η δεύτερη Συνέλευση, τώρα που η ομάδα έχει μπει σε μια πορεία τόσο αγωνιστικά όσο εκτός γηπέδων. Αναμένουμε.

Η ανακοίνωση:

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23 Νοεμβρίου Γενική Συνέλευση
Προσέλευση 18:30 Έναρξη 19:00
Δημοτικό θέατρο Λατσιών

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των μελών μας θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα Γενικές Συνελεύσεις . Σκοπός μας όπως δηλώσαμε εξαρχής είναι η πλήρης διαφάνεια για αυτό και θα παρουσιάσουμε τις οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου μας μέχρι τώρα και θα δεχτούμε ερωτήσεις από τον κόσμο. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για οτιδήποτε άλλο απασχολεί τα μέλη μας. Πλήρες πρόγραμμα θα βγει τις επόμενες μέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι τον Οκτώβριο. Τα μέλη μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας αλλά και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στο Δημοτικό Θέατρο των Λατσιών.

Από το Λαό – Για το Λαό