ΘΥΡΑ 9: Επιβάλλεται να στάθουμε όλοι στην πρώτη την γραμμή


gate-9-original

Η ΘΥΡΑ 9 με ανακοίνωση της καλεί όλα τα αδέρφια να ενώσουν δυνάμεις για να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, για να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Η παράσταση του Σαββάτου στον πρώτο ιστορικό αγώνα μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Οπως προαναφέραμε σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις ο δρόμος θα είναι δύσκολος και χρειάζεται η στήριξη όλων για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Μάγκικα πρέπει να προχωρήσουμε και επιβάλλεται να στάθουμε όλοι στην πρώτη την γραμμή.

Επόμενος πρόορισμος μετά το παλιομμέτοχο, η κακοπετρία, απέναντι στην Τεμβρία και ακόμα μια κοινότητα είναι έτοιμη να βυθιστεί από τον Πράσινο Λαό. Αναχωρούμε μαζικά και δυναμικά από τον κεντρικό μας σύνδεσμο στις 11:00 το πρωί για μια αλλιώτικη εκδρομή. Σημείο συνάντησης το εστιατόρειο Χρυσανθής στον αυτοκινητόδρομο Κακοπετριάς-Τροόδους.

Καλούμε όλο τον Πράσινο Λαό που θα παρευρεθεί στον αγώνα να μαζευτεί μέχρι τις 13:30 το αργότερο στο σημείο αυτό. Από εκεί ολοί μαζι θα αναχωρήσουμε για το γήπεδο της κακοπετριάς. Λεωφορεία από όλες τις πόλεις θα δρομολογηθούν.

ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ 9