Hoolifan: Φτύνω τζαι ξαναφτύνω μόνο που θωρώ τες φάτσες σας σκατοπουλημένοι


hoolifan-trifylli-net

Να τους λέει η Πορεία Αλλαγής μην την πουλήσετε κάτσετε να σκεφτούμε να συζητήσουμε να δούμε απόψεις να δούμε μοντέλα κάτσετε η Ομόνοια δεν κλείνει μεν πνιεστε, αντέξετε άλλο ένα χρόνο εσχει τόσα που βλέπουμε το ίδιον έργο.

Όχι, να την δώκουμε να φευκει να την πιάσει ο Παπασκουλουκος να γίνει εταιρεία να έρθει επαγγελματισμός να μπουν λεφτά, δώστε την τώρα εν ευκαιρία, εν να κλείσουμε και παπαριες…

Ετα τζιαμε ρε γαμημενοι. Ετα ουλλα τζιαμε. 3 μηνες ρε. Μεσα σε μόλις 3 μηνες να βλεπεις το άλλοτε μονιασμένο καθοδηγούμενο χαφιεδοτσουρμο που κατέβαζαν Παπασταύρου πας τα ζηνισχια τους λες τζαι επιαεν την eurovision… τωρα να ρίχνει ευθύνες ο ενας του αλλού, να γράφουν οι γλύφτες μες τα facebook οτι θα μιλήσουν και θα πουν πολλά, ποιοι εκείνοι που εκαμναν προεκλογικη του Καπτεν Αμερικκα. Σιγά την γλώσσα ρε γαμηδια. Να γράφουν άτομα του συμβουλίου και να κατηγορούν την εταιρεία για κουμπαριές και συμφέροντα και αντιεπαγγελματισμο και το αντίστροφο

Είσαστε ένα μάτσο χέστες. Κότες, μοτιτσες παρθενοπιπιτσες που μόλις έγινε η στραβή εγυρισετε τζαι εδειξετε ο ένας τον άλλο. Σκατοπουττοι. Ούτε μιαν ώρα στον πουντο σας εν εσταθηκετε. Ουλλοι σας. Φτυνω τζαι ξαναφτυνω μονο που θωρω τες φατσες σας σκατοπουλημενοι. Τζαι οχι εννεν επειδη είσαστε πουλημενοι που σας απεχθάνομαι. Εν επειδή εν εχετε ουτε τα ελαχιστα αρχιδια να υποστηριξετε τζοινα που ελεατε πριν μολις 3 μηνες.

Που σας ρε που περιμένει καλυττερες μέρες ο ομονοιατης? Που σας? Ου να μου χαθείτε παλιομπινεδες

Αλλά εν φοουμε τίποτε. Εσχει οργανωμένους ο πράσινος λαός να επέμβουν δυναμικά να σας βάλουν στη θέση σας… Που τζοινους που καμνουν κάρτες αλλά εν εναντίων της κάρτας. Που τζοινους που πάσην ΓΣΠ χωρίς εισιτήρια τζαι κάμνουν τους τα ντελιβερι τζιαμε στην πόρτα κάτι πασχηες ντελιβεραες που έχουν άποψη για όλα. Οι πασχ οργανωμένοι οι protector of the people που κάμνουν έναν tattoo τζαι στο πρώτο ντου που εν να ακούσουν μπορεί να πασην ολοισχια να το κτυπήσουν που πάνω να μεν φαίνεται. Το νηπιαγωγείο on tour γαμώτο τζαι πίσω πίσω το οικογενειακό μπουφέ που τους κουτρίζει. Εν μας ειπετε τζαι ποσα γαλατακια πίνετε μες τα mini bus σας. Γιατί εν παίρνετε κανένα pajero πάλε φορεί σας. Μαλακισμένα.

Ατε στο δκιαολο τζαι εσείς ρε τραουλλοι τζαι πάρτε φορά τζαι πισκαλατε τες κάρτες του κωλου σας τζαι λουθειτε τζαι την εταιρεία σας λουθειτε τζαι τη διοίκηση του σωματείου που έσχει να μιλήσει που τον τζαιρο που άφηνε γενι ο Μακάριος. Ατε λουθειτε τζαι το κομμα που παλε εμαειρεψε τα. Φάτε τα τωρα.

Παραγγελία ξηπαραγγελια, ας ήξερες τι σερβίρει το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Α τζαι που είσαι. Είπα φάτε τα, εννε ανάγκη να τα φάεις μόνος σου ρε πασχη. Μανι μανι επεταχτηκες.

Ρε που να κορτωσετε ουλλοι εχτές. Επουλησετε την πιο μεγάλην ιδέα τούτου του τόπου με την σύμφωνη γνώμην όλων σας. Τζαι τωρα χασκετε όπως τους μαννους τζαι συρνετε τα ο ένας πας τον άλλο. Ρε φακκατε τζεραθκιες τζαι εγιω ξαναγαμω σας. Χεστες.

Τοσο χυδαίο τόσο προκλητικό τόσο ποδκιαντραπο ξεπούλημα εν έγινε ποττε. Τζαι εσείς εκαμετε το εδικαιολογησετε το τζαι εκατηγορησετε χωρίς αναστολές όσους σας αντιστάθηκαν τζαι τώρα γυρευκετε να κατηγορήσετε ο ένας τον άλλο. Πάντα φταιν οι άλλοι ποττε εσείς. Αυτοκτονατε να τελειώνουμε. Φορτωθείτε τις ωραίες κάρτες σας πας τους λαιμούς τζαι τις κομματικές σας ταυτότητες τζαι πιενετε να πνιειτε. Τζαι αν μεν είναι βαρετές αρκετές μεν ανησυχείτε………εν οι τύψεις σας που εν να σας πάρουν στο πάτο.

Που να ξεβραζει η θάλασσα κουφαρκα σας 20 χρονια να ξεβραζει!!!!!!!

ο Hoolifan