ΘΥΡΑ 9: Η εκπληκτική παρουσία μας έκανε περήφανους


Το μήνυμα της ΘΥΡΑΣ 9 για την παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση, το κάλεσμα για το φιλικό με Ορφέα και η υπόσχεση πως η φετινή χρονιά θα συνεχιστεί με την ίδια περηφάνια.

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Η εκπληκτική παρουσία του Πράσινου Λαού στην πρώτη προπόνηση μας έκανε περήφανους και μας δίνει την απαιτούμενη ώθηση να συνεχίσουμε. Η απλησίαστη είσοδος σε μια απλή προπόνηση ηταν η αρχή, γιατί οπως θα καταλάβετε και στα επίσημα παιχνίδια αυτό που θα ακολουθήσει φέτος θα ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Το όνομα που κουβαλάμε εξάλλου δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια.

Το επόμενο ραντεβού αδέλφια έχει οριστεί για την Τετάρτη, στο πρώτο επίσημο φιλικό και τα λεωφορεία για ακόμα μια φορά είναι έτοιμα να ταξιδέψουν από κάθε γωνιά του νησιού για να μεταφέρουν τους κηφήνες.

Η νέα γιορτή έχει προγραμματιστεί στις 20:00 και κάνουμε κάλεσμα στα στελέχη μας αλλά και τον υπόλοιπο Λαό οπως στις 19:30 το αργότερο να είναι στις θέσεις του για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Η ΘΥΡΑ 9 υπόσχεται ακόμα μια αξέχαστη παράσταση. Στο πρώτο ιστορικό επίσημο φιλικό θα δώσουμε τα πάντα από τα τσιμέντα για να καταλάβουν οι παίχτες μας που ακριβώς παίζουν.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ