Έτοιμοι για την επίσημη πρώτη; Ανακοινώθηκε!


πρωτη προπόνηση

Τα νέα που περιμέναμε όλοι με αγωνία, ήρθαν σήμερα και η αγωνία μετατρέπεται σε ανυπομονισία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την πρώτη ανοικτή προπόνηση, η οποία θα γίνει στο γήπεδο του ΘΟΙ στη Λακατάμια το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου η ώρα 19:30. Βέβαια το πάρτι θα ξεκινήσει νωρίτερα με ποτό, μουσική και συνθήματα έξω από το γήπεδο, άρα τα λόγια είναι περιττά.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοια 1948», ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Θοϊ στην Λακατάμια.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό που πιστεύει σε αυτή την προσπάθεια, να αγκαλιάσει και να αγαπήσει την ομάδα. Να έρθει να ζήσει κάτι διαφορετικό, αλλιώτικο για τα δεδομένα της Κύπρου και να δώσει μαζικό παρών στην πρώτη προπόνηση. Επειδή για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή από η ώρα 17.00 θα ξεκινήσει το πάρτι στον εξωτερικό χώρο του σταδίου με μπύρες, μουσική και συζητήσεις για την ομάδα μας.

Στο χώρο του γηπέδου από τις 17.00 θα εκδίδονται τα Εισιτήρια Διαρκείας της πρώτης ποδοσφαιρικής χρονιάς με σαφώς ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για όλους. Θα υπάρχουν επίσης συνεργία εγγραφής μελών, τακτοποίησης συνδρομών καθώς και παραλαβής καρτών.

Είσοδος ελεύθερη