ΘΥΡΑ 9: Ο κ. Προδρόμου προσπαθεί να κτυπήσει τον αγώνα των εκπαιδευτικών


prodromos prodromou disy

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας με σημερινό τους κείμενο καταγγέλνουν τον κύριο Προδρόμου για προσπάθεια να κτυπήσει τον αγώνα των εκπαιδευτικών, χρησιμοποιόντας μάλιστα ειρωνικά σχόλια περί γηπέδων.

Αναλυτικά τι έγραψε η ΘΥΡΑ 9

Ο κύριος Πρόδρομος Προδρόμου, σε μια προσπάθεια να κτυπήσει τον αγώνα των εκπαιδευτικών, χρησιμοποίησε πριν λίγο σε ζωντανή εκπομπή το κάλεσμα μας για στήριξη στην πορεία τους, λέγοντας ειρωνικά ότι θα γίνει η διαδήλωση γήπεδο.

Ακούστε κύριε Προδρόμου, το ότι φτάσατε να χρησιμοποιείτε τέτοια επιχειρήματα για να πλήξετε των αγώνα των εκπαιδευτικών δείχνει ξεκάθαρα ότι έχετε χάσει το παιχνίδι και ξεμείνατε από σοβαρά επιχειρήματα.

Εμείς θα συμμετέχουμε στην πορεία σαν πολίτες, όπως και τόσες χιλιάδες άλλοι/ες και όχι σαν οργανωμένο σύνολο. Ήδη από εχθές ανακοινώσαμε ότι δεν θα συμμετέχουμε με δικά μας πανό, επειδή θέλουμε ο αγώνας των εκπαιδευτικών όπως είναι αχρωματιστος έτσι να παραμείνει.

Σαν συνειδητοποιημένοι πολίτες θα συμμετέχουμε κύριε Προδρόμου, που δεν ανέχονται να απειλάτε τόσες μέρες τους εκπαιδευτικούς. Σαν πολίτες αυτής της χώρας που καταστρέφεται καθημερινά και τώρα θέλετε να κτυπήσετε και την δημόσια παιδεία. Σαν πολίτες που θέλουν να δείξουν την στήριξη τους σε ένα αγώνα που μπορεί να μην τους αφορά άμεσα αλλά δίνει παράδειγμα για τους αγώνες που πρέπει να δώσει η εργατική τάξη στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η ώρα 17.30 μαζευόμαστε στον Κεντρικό και λόγω του προβλήματος χώρου στάθμευσης θα πάμε στον χώρο έναρξης της πορείας με το λεωφορείο μας.

Καλούμε τα στελέχη μας να φορέσουν λευκές ή μαύρες φανέλες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Υ.Γ Η ανακοίνωση του Αθλητικού Λαϊκού Σωματειου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 με την οποία συμφωνάμε απόλυτα και περιγράφει τους λόγους που κατεβαίνουμαι στην πορεία.

 

(Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948)