Όταν ο Πόλυς Χαραλάμπους έφαγε αμάσητο το παραμύθι για τις Πλάτρες


Μετά τα χυδαιογραφήματα των Τσαλούπη και «Παπακοτεινού» σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ευκαιρία δεν έχασε με αφορμή το περιστατικό στις Πλάτρες ο μονίμως ερειστικός και αλαζόνας, Πόλυς Χαραλάμπους.

Με ένα προκλητικό άρθρο στο Themasports, με τίτλο «Η βλακεία πήγε στα βουνά», προσπάθησε με το αφ’ υψηλού και υπεράνω υφάκι του να κάνει υποδείξεις στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρουσιάζοντας τις εικασίες και την προπαγάνδα των υπόλοιπων ΜΜΕ, ως γεγονότα πραγματικότητες. Πήρε θέση, χωρίς να είναι παρών και χωρίς να διασταυρώσει τις πηγές του, σημειώνοντας ότι «πρώτα έκαψαν την ελληνική σημαία, ακολούθως έριχναν πέτρες στο σπίτι, προκαλώντας ζημιές στις γυάλινες συρόμενες πόρτες». Παρουσιάζοντας ως κακόμοιρο και κατατρεγμένο τον αθώο ιδιοκτήτη του σπιτιού που έβρισε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τους πυροβόλησε με γκαζοπίστολο.

Με λίγα λόγια, ο δημοσιογράφος-κύριος Πόλυς έχει φάει αμάσητο το παραμύθι για τις καμένες σημαίες και τις καταστροφικές ζημιές (των 500 ευρώ). Όχι μόνο το έφαγε αμάσητο, αλλά το αναπαρήγαγε με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Για να γίνει εν τέλει ρεζίλι, παίρνοντας την απάντηση που του αξίζει από μέλος της Γραμματείας της Θύρας 9 στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Κανάλι 6. Το τέλος της παρέμβασης του μέλους της Γραμματείεας της Θύρας 9, βρήκε τον Πόλυ Χαραλάμπους να απολογείται για το ανόητο, αβάσιμο και ατεκμηρίωτο άρθρο του.

Να πούμε ότι δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του Πόλυ Χαραλάμπους. Το παλμαρέ του σε αντί-ομονοιάτικα θέματα είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Με άρθρα γεμάτα ειρωνεία, εμπάθεια, υποτίμηση και απαξίωση, έχει δεκάδες φορές επιχειρήσει να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, με αβάσιμα, αστήριχτα και ατεκμηρίωτα παραμυθάκια και εξυπνοβλακίστικα σχόλια σε ύφος δικαστή ή σοφού παντογνώστη.

Κύριε Πόλυ, επειδή το fair play για την ανεκδιήγητη συμπεριφορά σας έχει τελειώσει, ισχύουν και για εσάς τα όσα είπαμε για Τσαλούπη και «Παπασκοτεινό». Όσο έντεχνα και να προσπαθήσετε να πλήξετε τη συσπείρωση του πράσινου λαού, δεν θα σας περάσει γιατί θα παίρνετε απαντήσεις. Συμβουλή και σε σένα λοιπόν, να είσαι πιο προσεκτικός όταν επιλέξεις να ξανά ασχοληθείς με θέματα ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μην μας αναγκάσεις να επανέλθουμε.

υγ: για ακόμη μια φορά ο αελίστας Χρίστος Ζαβός σε έσωσε και σε έπεισε να απολογηθείς για το αβάσιμο σου άρθρο κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του περήφανου κόσμου της.