Είσαστε Ομονοιάτες ρε εσείς;


Τα έγγραφε μέσα στα μούτρα σας το www.trifylli.net για τις παρεμβάσεις σας, για την εμετική σας στάση απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μας βαφτίζατε αντι-Ομονοιάτες όπως και όσους τολμούσαν να πουν τα πράγματα με το όνομα τους.

Είχατε μπλοκάρει την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας από τα γραφεία όλων των οργανισμών που ελέγχατε για να μην ακούγεται η άποψη μας. Δεχόμασταν συνεχώς απειλές για τα γραφόμενα μας, ενώ οι έμμισθοι σας πολεμούσαν τη σελίδα μας στα σχόλια, κάνοντας λόγο για αντι-ομονοιατισμούς και παπαριές.

Εμείς αποδείξαμε όποτε χρειάστηκε πως πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βάλαμε κανένα και για κάθε σας κλέφτη τοποθετηθήκαμε με άρθρα. Σιγά σιγά όλα τα εγκλήματα που διαπράξατε μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ βγαίνουν στην φόρα και αποδεικνύεται πως είστε η ντροπή της αριστεράς.

Ο δικός σας υποκινητής ήταν το χρήμα και η εξουσία. Ο δικός μας υποκινητής ήταν η αγνή ερασιτεχνική και παθολογική αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τελικά το ερώτημα που ξεστόμισε ΑΚΕΛικός μπουφετζής και έδιωξε αγνούς ΟΜΟΝΟΙΑτες από τον καφενέ του γιατί τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις διοικήσεις που διορίσατε στην ομάδα μας, είναι καιρός να σας το αντιστρέψουμε!

“ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΡΕ ΕΣΕΙΣ”;