Hoolifan: Ζήτω η περήφανη και ανυπότακτη ΘΥΡΑ 9


hoolifan post

Και αφού προσπαθείτε να τα ρίξετε στην ηγεσία της ΘΥΡΑΣ 9 ας κάνουμε μια μικρή σύγκριση λαμόγια….

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 εκλέγεται απόλυτα δημοκρατικά από τα μέλη του συνδέσμου. Ο οποισδήποτε μπορεί να γραφτεί μέλος με την συνδρομή στα 15 ευρώ και στα δύο συνεχόμενα έτη μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την γραμματεία του συνδέσμου. Ακόμα και εσύ Δώρο αν πας αύριο και δώσεις 15 ευρώ θα είσαι μέλος της ΘΥΡΑΣ 9 χωρίς ερωτήσεις χωρίς πολλά πολλά. Σε σύγκριση με το συμβούλιο της Ομονοιας που εκλέγεται από τα ελεγχόμενα μέλη των Γενικών Συνελεύσεων και με τις ευλογίες των πιο πάνω….στρωμάτων.

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 εδώ και χρόνια με τις διασυνδέσεις της και τις επαφές της έχει κάνει γνωστή την Ομόνοια και τον κόσμο της ακόμα και στα πιο μακρινά μέρη του πλανήτη και χαίρει την εκτίμηση μεγάλων συνδέσμων από ομάδες μεγαθήρια είτε σε τίτλους είτε σε ιστορία όπως η Μπάγερν Μοναχου η Στανταρ Λιέγης, Σελτικ, Σανκτ Παουλι, Χαποελ Τελ ΑΒιβ και πολλές άλλες. Σε αντίθεση η διοίκηση της Ομόνοιας με τους τόσους κακούς χειρισμούς στο θέμα των παικτών έχει κτίσει ένα πολύ κακό όνομα για το σύλλογο σε πάρα πολλές χώρες.

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 έχει αντιρατσιστικό, αντιιμπεριαλιστικό και αντιφασιστικό έργο που θα ζήλευαν ακόμα και αριστερά κόμματα.

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 διοργανώνει εκδηλώσεις μορφωτικού χαρακτήρα για διάφορες ιστορικές επετείους, συμμετέχει σε πορείες μνήμης και αντίστασης καθώς επίσης είναι το μόνο οπαδικό σύνολο που βρέθηκε στον αγώνα και στον δρόμο τις πρώτες μαύρες μέρες του κουρέματος με δυναμικό και συγκροτημένο μπλοκ οταν καλά καλά τα δύο τρίτα των Κυπραίων δεν είχαν καταλάβει τι τους γίνεται.

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 διοργανώνει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τα μέλη της καθώς και για τον υπόλοιπο Ομονοιάτικο κόσμο. Εχεί εδώ και χρόνια καθιερώσει τον θεσμό του Φεστιβάλ όταν στην αντίπερα όχθη οι διοικήσεις της Ομόνοιας μετρούν δυο τρια μεγάλα fan days το πολύ για τους οπαδούς μας.

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 έχει ταχθεί ξεκάθαρα και από την πρώτη στιγμή ενάντια στη κάρτα οπαδού και μάλιστα έδωσε ρεσιταλ διπλωματίας και άψογου χειρισμού όταν είχε να συνομιλήσει και να διοργανώσει κοινές πορείες και εκδηλώσεις με άλλους συνδέσμων οπαδών που ουκ ολίγες φορές είχαμε βρεθεί απέναντι. Και δεν μιλάμε απέναντι στα γραφεία και στις ραδιοφωνικές εκπομπές και στις καρέκλες αλλά μιλάμε απέναντι στους δρόμους. Αν αυτό δεν δείχνει εξυπνάδα ευελιξία και ικανότητα τότε δεν ξέρω και εγώ τι δείχνει. Από την άλλη η διοίκηση τάσσεται ενάντια στο τρομονόμο του Ιωνά μόνο για το θεαθήναι και γίνεται μάλιστα ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ που χρησιμοποιεί πρόνοια του τρομονόμου και εκδίδει παράνομα απαγορευτικά σε οπαδούς της χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 αποδυκνείει τον τσαμπουκά της και την αποφασιστικότητα της όσον αφορά τις κόκκινες γραμμές της με ποικίλες πράξεις όπως οι τεράστιες σε όγκο πορείες έξω από την ΚΟΠ, κάτω στη Μακαρίου αλλά επίσης και με την αποχή ακόμα και από τον τελικό κυπέλου της ντροπής των ακριβών εισιτηρίων και των απαγορευμένων οπαδικών ιερών συμβόλων όπως είναι τα πανιά τα τύμπανα και οι σημαίες μας. Σε αντίθεση με τις εκάστοτε διοικήσεις της Ομόνοιας που ο σβέρκος τους δεν ίσιωσε ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια και που έχουν καταντήσει υποτακτικοί του Κουτσοκούμνη

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 με κινήση- κεφαλοκλειδώμα εγκλωβίζει την διοίκηση της Ομόνοιας με την πανηγυρική νίκη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου άρει τα παράνομα απαγορευτικά προς τα μέλη της. Αν οι δικηγόροι της Ομονοιας δεν μπορούν να πείσουν το σεβαστό δικαστήριο για το πόσο αλήτες είμαστε και πόση ζημιά κάνουμε στο σωματείο ε τότε σκεφτείτε πώς μπορούν να κερδίσουν μια υπόθεση εκατονταδων χιλιάδων ευρώ απέναντι σε κάποιο παίκτη με εκπροσώπους δικηγόρους καρχαρίες.

Η γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 με κίνηση κεφαλοκλείδωμα προκαλεί σε δημόσιο διάλογο τρεις με τρεις μπροστά από το οποιοδήποτε κοινό την διοίκηση της Ομόνοιας η οποία κάνει την πάπια για άλλη μια φορά

Η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 εκδίδει κατά καιρούς ανακοινώσεις και καλέσματα σε σημαντικούς αγώνες ή πορείες που σηκώνουν ακόμα και πεθαμένο με την πόρωση και το τσαγανό τους. Πετυχαίνουν συσπείρωση και δυναμική παρουσία σε αντίθεση με την διοίκηση που κάθε φορα που τοποθετείται ξεκινά ένας εμφύλιος γιατί στερούνται βασικών κανόνων διπλωματίας και timing. Οι ανακοινώσεις της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μερικές φορές είναι πιο ανιαρές και από συζήτηση περι τενχικών διαφορών του Γοτθικού και του Δωρικού ρυθμού τον καιρό της αρχαιότητας.

Αυτά πολύ λίγα και πολύ πολύ συνοπτικά. Το συμπέρασμα που βγαίνει κ. Δώρο και λοιποί υποστηρικτές τους είναι πως ΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 9 είχε τον έλεγχο του σωματείου τα τελευταία 5 χρόνια ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ αλλά θα είχε παράξει τόσο έργο που πραγματικά θα έβαζε το σωματείο σε ράγες εξυγίανσης. Αν μη τι άλλο παρά να κακολογείτε και να δυσφημίζετε άτομα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τουλάχιστον ας αναγνωρίσετε τις ικανότητες του αντιπάλου σας και τις τεράστιες αδυναμίες τις δικές σας. Ενα μάτσο “αμόρφωτα αλητόπαιδια” σας έχουν πάρει τα σώβρακα με την κριτική σκέψη τους την διορατικότητα, τις διπλωματικές τους ικανότητες, την αποφασιστικότητα και τις πράξεις τους.

ΖΗΤΩ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΥΡΑ 9 !!!