Αν θέλετε να μεγαλουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ


asol coreo

Για να επιβιώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται επιτυχίες, χρειάζεται οργάνωση σε όλους τους τομείς. Χρειάζεται να επανέλθει η ελπίδα στον κόσμο, να δει νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, όρεξη και όραμα. Το να προπωλάς εισιτήρια διαρκείας έγινε, την χρονιά που θα έκλεινες αν δεν εξοφλούσες κάποια χρέη. Την στήριξαν όλοι. Ο φτωχός, ο μεροκαματιάρης, ο συνταξιούχος. Δεν είναι παιχνίδι. Την στιγμή που ο Μ. Νεοφύτου, ο πρόεδρος που διορίσατε το 2008 για αντικαταστάτη του αποτυχημένου Σεραφείμ (8 χρόνια – 2 πρωταθλήματα), ανακοίνωνε χρέη 27 εκατομμυρίων κάποιοι χειροκροτούσατε, απλά και μόνο γιατί εμείς φωνάζαμε. Για το πείσμα, για τον εγωισμό σας. Για να μην παραδεχτείτε πως τα κάνατε σκατά. Για να μην χάσετε τη θέση σας στο Σωματείο, να μπορείτε να βολεύεστε όλοι κάπου; Αυτό σκέφτεται ο κόσμος. Ίσως γι αυτό να μην θέλετε να δώσετε τα κλειδιά στην νέα γενιά ΟΜΟΝΟΙΑτων.

Γιατί να στηρίξουμε ξανά αυτή την κίνηση; Γιατί να στερήσουμε τα έσοδα της επόμενης χρονιάς για να καλύψουμε τον ελλειμματικό προϋπολογισμό για μια χρονιά που εσείς διοικάτε; Που θα έπρεπε να είχατε υπολογίσει αυτά τα έξοδα. Που θα έπρεπε να είχατε κάνει τα κουμάντα σας και με πλάνο να καλύπτατε αυτά τα ποσά. Μέχρι σήμερα μιλούσατε με μεγάλα λόγια πως όλοι πληρώνονται. Τι γίνεται τώρα; Οι παλιές οφειλές δεν ήταν μέσα στον προγραμματισμό σας; Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Όταν δεν μπορείς μέσα σε 2 χρόνια να υπολογίσεις αυτά τα ποσά και να δεις πως χρειάζεται κάτι οργανωμένο, κάτι που πραγματικά θα φέρει έσοδα τότε απλά δεν είσαι ικανός να διοικείς. Θα έπρεπε να βρεθεί κάτι που θα συσπειρώσει τον κόσμο και θα πολλαπλασιάσει τις πηγές εσόδων. Αντί αυτού εσείς μόνο μας διχάζετε.

Βγαίνουν άτομα που ρισκάρουν τις προσωπικές τους δουλειές για να ετοιμάσουν κάποιο πλάνο, να οργανώσουν το Σωματείο, να κατεβούν σε εκλογές για να αναλάβουν, και τους πολεμάτε και αυτούς. Αυτοί αναλύουν πλάνο με επαγγελματισμό, χωρίζουν σε κατηγορίες τα τμήματα του Σωματείου και εξετάζουν τους τρόπους που θα αναγεννηθεί και οικονομικά και αγωνιστικά. Ψάχνουν τουλάχιστο για λύσεις!!! Εσείς τι; Έρχεστε στο τέλος της θητείας σας και δεσμεύετε το Σωματείο με νέες προσλήψεις. Ανακοινώνετε ως πλάνο την προπώληση διαρκείας της επόμενης περιόδου αγνοώντας κάθε προσπάθεια που θα χρειαστεί να κάνει το νέο συμβούλιο. Αγνοώντας την αγωνία του κόσμου για τα επόμενα χρόνια. Στα παπάρια σας για τη καμένη γη που θα παραλάβει το νέο συμβούλιο, φτάνει να πουλάτε μούρη για την βελτίωση των οικονομικών καταστάσεων. Ο κόσμος κουράστηκε δεν μπορεί να νιώθει πως θα σας έχει ξανά ηγέτες για την προσπάθεια της αναδιοργάνωσης. Αποτύχατε και θα έπρεπε να σας στοιχειώνει αυτό αντί να πεισμώνετε και να ξεκινάτε τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Μήπως έχετε πάρει ήδη την εντολή για να σχηματίσετε νέα διοίκηση;

Καμία διάθεση για αυτοκριτική δεν υπάρχει; Πως να νιώσει ξανά ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτης την ελπίδα της αναγέννησης του Σωματείου. Πως να δει αληθινή πρόθεση για συσπείρωση όταν μέσα σε μια χρονιά βγάλατε περισσότερες ανακοινώσεις κατά των οπαδών σας παρά οτιδήποτε άλλο; Φωνάζουν οι οργανωμένοι για εσάς και τι κάνετε; Τους πολεμάτε πίσω. Αντί να δείτε τι πάει λάθος και σας ρίχνουν ντομάτες. Γιατί σας γυρίζει την πλάτη ο κόσμος; Γιατί απομακρύνεται από το γήπεδο; Γιατί σας βρίζει; Γιατί δεν αγοράζει εισιτήριο διαρκείας; Γιατί αγανάκτησε;

Ποιος μας εγγυάται πως δεν θα φάμε στην μούρη ξανά τον συνδυασμό που θα πάρει το χρίσμα από το κόμμα; Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί πως θα υλοποιηθούν όλα αυτά που οραματίζεται ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτης; Αν το Σωματείο όντως ΚΑΙΓΕΤΑΙ για έσοδα, ας δώσουν όλοι σήμερα τις παραιτήσεις τους και να υπογράψουν πως δεν θα επαναδιεκδικήσουν. Να δοθεί ένας χρόνος μέχρι την λήξη της τρέχουσας περιόδου για μεταβατικό στάδιο. Να ανοίξουν οι πόρτες στα μέλη με ΑΜΕΣΗ εγγραφή για όσους επιθυμούν και να οδηγηθεί το Σωματείο νωρίτερα σε εκλογές, για να ξεκινήσει να μπαίνει σε εφαρμογή μια μελέτη. ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να σχηματιστούν ομάδες δράσης. Να καταμερίσουμε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για να οργανωθεί ξανά από το μηδέν το Σωματείο και να κτιστεί σε γερές βάσεις. Να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα. Να επιστρέψει η ελπίδα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ελπίδα που τον χαρακτήριζε διαχρονικά στην Ιστορία του, και οδηγούσε την ομάδα μπροστά, με στόχους και όνειρα. Με μόνιμα πρωταγωνιστικό ρόλο να γίνουμε ξανά ο φόβος και ο τρόμος τους. Αφήστε μας να ελπίζουμε. Μην τραβάτε άλλο το σκοινί. Σταματήστε εδώ.

Η λύση που προτείνουμε. Η δική μας απεργία. Η δική μας στάση εργασίας:

Η ιστοσελίδα μας κάνει κάλεσμα σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη που νιώθει το ίδιο να μαζέψει τα λεφτά που χρειάζεται για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας. Να τα μαζέψει με τον κόπο του, να στερηθεί κάποιες από τις απολαύσεις του και να τα έχει έτοιμα σε ένα φάκελο. Έτοιμα να τα ξοδέψει ΑΜΕΣΑ αν υλοποιηθούν οι πιο κάτω μας απαιτήσεις.

Όταν στις εκλογές του Σωματείου θα ψηφίσουν όλοι τον συνδυασμό που θα είναι έτοιμος να ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ τον κόσμο.

Όταν δεν θα κατεβούν λεωφορεία με θαμώνες λαϊκών οργανώσεων (που μερικοί από αυτούς δεν είναι καν μέλη) για να ψηφίσουν ελεγχόμενα άτομα.

Όταν θα έρθει η πραγματική αλλαγή στην διοίκηση, όχι με νέο σχηματισμό από την οδό που απέτυχε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά με πραγματικά νέα διοίκηση.

Όταν γίνει άνοιγμα για ανεξαρτητοποίηση του Σωματείου με χιλιάδες νέα μέλη που θα διασφαλίζουν «μη-ελεγχόμενες» εκλογικές συνελεύσεις. Έτσι όταν ένα Δ.Σ τα κάνει σκατά να αποφασίζει ο κόσμος αν πρέπει ή όχι να συνεχίσει την θητεία του. Να μην αποφασίζει κανένα αθλητικό γραφείο. Έχει και ο κόσμος σας άποψη. Είναι ο καλύτερος κριτής.

Αν γίνουν αυτά τότε όλοι να είστε έτοιμοι με τα λεφτά στο χέρι για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και την συμπλήρωση αίτησης εγγραφής μέλους. Να είστε σίγουροι αδέρφια πως τότε θα νιώσετε ξανά την περηφάνια σας. Θα νιώσετε ξανά πως θα σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα μεγαλουργήσει. Τότε θα ακουμπήσουν ξανά τις 8000 τα εισιτήρια διαρκείας, τότε θα μπουν ξανά οι βάσεις για μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όχι στην εκστρατεία των εισφορών, όχι στην προπώληση διαρκείας, όχι στην ττενέκκα. Κάνουμε όλοι σήμερα την αίτηση μας για εγγραφή στο Σωματείο.

Κοστίζει 30 ευρώ η εγγραφή και κάθε μήνα 15 ευρώ συνδρομή.
Η εγγραφή έρχεται μαζί με 3 μήνες συνδρομή οπότε κοστίζει 75 ευρώ. Είναι η καλύτερη οικονομική εισφορά στο Σωματείο.

Βοηθάμε όλοι για τα κριτήρια με τον πιο πάνω τρόπο

ΟΛΟΙ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ ΒΟΗΘΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΨΗ
ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΙΓΗΣΕΙΣ
ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ!!!

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Τυπώστε όλοι δεκάδες αιτήσεις εγγραφής και δώστε ισχυρό παρών σε κάθε σύλλογο που θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία «σύσφιξης σχέσεων». Μοιράστε τες στον κόσμο, εξηγείστε του την αξία της κάθε εγγραφής.