Κοινός αγώνας ΘΥΡΑΣ 9 – Κόσμου για αλλαγή


diamartiria 2004-05 omo ano 2-4

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως το trifylli.net δεν εκπροσωπεί τις επίσημες θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή της ΘΥΡΑΣ 9. Μπορεί οι απόψεις μας να είναι πολύ πιο κοντά στους οργανωμένους ωστόσο η προτροπή μας για ΑΠΟΧΗ που εκφράστηκε μέσω της ιστοσελίδας μας από τον Νοέμβριο του 2015 και επαναλήφθηκε χθες, αποτελεί καθαρά δική μας τοποθέτηση και όχι των οργανωμένων.

Με τις τελευταίες εξελίξεις τίθεται ένα σοβαρό δίλημμα σε όλους μας.

Η ΘΥΡΑ 9 ως το μοναδικό οργανωμένο σύνολο που έχει την δύναμη να παλέψει κόντρα στο σύστημα, για την λευτεριά του αγαπημένου μας Σωματείου, κάνει κάλεσμα για μαζική παρουσία στο γήπεδο και διαμαρτυρία κατά των διορισμένων διοικητικών. Από την άλλη αρκετοί εκφράζονται πως μόνο με αποχή και απαξίωση στους διορισμένους θα πετύχουμε την πολυπόθητη λευτεριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε κάποιοι επιλέξουν να βρεθούν στο γήπεδο και να διαμαρτυρηθούν ενεργά, είτε άλλοι το κάνουν μέσω της αποχής τους, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν αντέχει άλλο “Δώρο Σεραφείμ”. Επιθυμεί την ΑΛΛΑΓΗ.

Για να πετύχουμε κάτι πρέπει να είναι οργανωμένο και να το στηρίξουμε όλοι. Αν αυτό θα το πετύχει η ΘΥΡΑ9 με παρουσία στο γήπεδο δεν το γνωρίζουμε όμως καλούμε όσους έχουν αγανακτήσει με την φθίνουσα πορεία του Σωματείου να σταθούν στο πλευρό των οργανωμένων για ένα κοινό αγώνα.

Για μια δημοκρατική ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν θα χωρίζει τον κόσμο σε στρατόπεδα, για μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα μας ενώσει για ένα συμβούλιο κοινά αποδεχτό από όλους.