Αυτός ο αγώνας πρέπει να δωθεί εκτός γηπέδων!!!


OLE

Ο καθένας ξεχωριστά ας σκεφτεί διπλά και τριπλά αν αξίζει να επιχορηγεί αυτό το καρκίνωμα στην ρίζα του αγαπημένου μας Σωματείου. Με τα δικά μας λεφτά, την δική μας παρουσία, τις δικές μας εισφορές και την δική μας μεγαλειώδη αγάπη κατάφερε να επιβιώσει αυτό το Σωματείο για τα οικονομικά εγκλήματα που έκαναν κάποιοι που μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ από κανένα Συμβούλιο. Το πρώτο πράγμα που απαιτούμε είναι απόλυτο σεβασμό απέναντι στον κόσμο.

Με την δική μας ανοχή, πλούτισαν σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συγκεκριμένα κοπρόσκυλα. Με την δική μας ανοχή φόρεσαν την τιμημένη φανέλα της βασίλισσας ποδοσφαιριστές που δεν έπρεπε καν να περάσουν από την πόρτα του Ηλίας Πούλλος, με την δική μας ανοχή παρέμειναν για πολλά χρόνια στις διοικήσεις του Σωματείου άτομα με εμπάθειες και μίση όπως ο κ. Σεραφείμ. Τέρμα πια. Όποιος δεν σέβεται τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να αρχίσει να τον φοβάται.

Ο κάθε αδερφός μας υποστηρικτής της ΙΔΕΑΣ Ομόνοιας έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να βλέπει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να του στερήσει το προνόμιο από οποιοδήποτε φίλαθλο να υποστηρίζει την ομάδα του, να πανηγυρίζει στις χαρές, να πονάει στις λύπες και να διαμαρτύρεται στις ντροπιαστικές ενέργειες των συμβουλίων της.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Δ.Σ να χωρίσει ξανά τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ σε ΘΥΡΑ 9, ΣΥ.ΦΙ, Οργανωμένους και μη, μέλη, φίλους ή υποστηρικτές. Είμαστε όλοι ίσοι και όλοι αγανακτισμένοι με τους χειρισμούς που οδήγησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε δύσκολα μονοπάτια. Την αντίθεση μας στα μέτρα και τους χειρισμούς της διοίκησης θα την δείξουμε μαζικά και όλοι μαζί. Αυτός ο αγώνας ΠΡΕΠΕΙ να δοθεί εκτός γηπέδου, να λάμψει με την ΑΠΟΥΣΙΑ του ο κόσμος και να απαιτήσει δυναμικά αλλά ειρηνικά την παραίτηση του Συμβουλίου και την εκλογή ανεξάρτητου από διορισμούς Δ.Σ που θα είναι αποδεχτό από ΟΛΟΥΣ και θα έχει την στήριξη ΟΛΩΝ. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά, θα ξοφλήσουμε τα χρέη και θα δούμε ξανά τη βασίλισσα στο γήπεδο.

Καλούμε τη ΘΥΡΑ 9, τα ΣΥ.ΦΙ και τον κάθε φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεχωριστά σε ΑΠΟΧΗ εντός και εκτός έδρας και σε κοινούς αγώνες εκτός γηπέδων για ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Συμβούλιο που να ενώνει και να μην διχάζει το κόσμο!