Πήραν την απάντηση τους από την ΘΥΡΑ 9


lefteria stin omonoia

Τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης της η ΘΥΡΑ 9 στα άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, που ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν την οργανωμένη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να την προβάλουν. Εύστοχα οι οργανωμένοι μας αναρωτιούνται για το που ήταν όλα αυτά τα χρόνια οι φυλλάδες να προβάλουν την κοινωνική προσφορά της ΘΥΡΑΣ 9 αλλά και τους αγώνες που έδωσε εντός και εκτός γηπέδων για κοινωνικοπολιτικά θέματα που αφορούν όλους μας. Θυμίζουμε μερικά από αυτά πιο κάτω με τις φωτογραφίες που ετοιμάσαμε σε ένα άλμπουμ. Πρώτα διαβάστε την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 όπως αναρτήθηκε στον επίσημο της λογαριασμό στο facebook:


Φτύνουμε όλους αυτούς που ξαφνικά μας αγάπησαν.
Κανάλια, ιστοσελίδες και εφημερίδες θυμήθηκαν τώρα να γράψουν για εμάς, την ίδια ώρα που για χρόνια δεν προβάλουν την δράση μας.
Να ξέρουν ότι δεν θα ανεκτούμε να εκμεταλλευονται τον αγώνα μας.
Προκλητικό το εξώφυλλο του Πολίτη που προσπάθησε να παρουσιάσει το δίκαιο αγώνα μας για λευτεριά της ομάδας μας ως πολιτική κόντρα μεταξύ ΘΥΡΑΣ 9 και ΑΚΕΛ. Οι ανακοινώσεις μας ξεκάθαρες, τα αιτήματα μας ακόμη πιο ξεκάθαρα. Όσοι ψάχνουν να βρουν πολιτικά κίνητρα θα απογοητευτούν.

Γραμματεία ΘΥΡΑΣ 9