Τι άλλο περιμένουν για να καταλάβουν ;
- Δημοσιεύθηκε: 08/12/2015

Πάνω-κάτω 700 άτομα βρέθηκαν χθες στην ειρηνική πορεία προς τα γραφεία του ΑΚΕΛ.
Αν μερικοί θεωρούν μικρό το νούμερο να μας πουν τι άλλο περιμένουν για να καταλάβουν την αγανάκτηση μας. Δευτέρα βράδυ, Δεκέμβρη μήνα, κάποιοι άφησαν οικογένειες, υποχρεώσεις και ήταν εκεί. Τόσοι δεν ήταν προχθές στο Τσίρειο, σε ένα γήπεδο που οι κερκίδες δεν μας χωρούσαν πριν μερικά χρόνια. Μαζί μας χθες υπολογίστε και αυτούς που δεν μπορούσαν να εκτεθούν για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Αυτό και αν είναι φασισμός.
Προβληματιστείτε για τη κατάσταση που επικρατεί και δεν επιτρέπει σε όλους να φωνάξουν. Δημοσιογράφοι αποκρύπτουν τα ονόματα τους για να επιχειρήσουν να στείλουν την ΑΠΟΨΗ τους, κόσμος στιγματίζεται γιατί φωνάζει πως η αγαπημένη του ομάδα χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ. Πείτε μας πως αυτός ο κόσμος θα βρει το δίκαιο του. Πείτε μας αν πραγματικά θεωρείται πως είμαστε λίγοι αυτοί που αγανακτήσαμε με τους χειρισμούς σας που μας οδήγησαν στην μετριότητα.
Βγείτε και εσείς μπροστά μας να μας πείτε αυτά που σας είπαμε και εμείς χθες. Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας. Αιτιολογήστε μας γιατί πρέπει το ΑΚΕΛ να επιλέγει το ποιοι θα διοικήσουν την ομάδα μας. Δώστε μας τα δικά σας επιχειρήματα. ΕΧΕΤΕ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ