Χαμένη από χέρι η οποιαδήποτε κινητοποίηση

141

poria gate 9

Βαρύς ο τίτλος όμως η πρόβλεψη μας αυτή είναι, αφού το έργο το έχουμε ξαναδεί και οι διορισμένοι δεν λένε να μας αφήσουν να προχωρήσουμε μπροστά για μια πιο δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το μόνο που θα πετύχει οποιαδήποτε κινητοποίηση είναι στην καλύτερη η παραίτηση σύσσωμου του συμβουλίου και πρόωρες εκλογές. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα επιβεβαιώσει πως δεν υπάρχει σωτηρία αφού θα διοριστούν οι επόμενοι 15 σωτήρες του κόμματος για να μας επαναφέρουν το σύνθημα «ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ» και να ξεκινήσουν τις εκστρατείες οικονομικής ενίσχυσης σε όλα τα χωριά.

Δυστυχώς το πουλλίν επέτασε, αφού είμαστε ξεκάθαρα πλέον 2 παρατάξεις μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η πλευρά που αποφασίζει για το ποιοι διοικούν πάντως, για χάρη της κόντρας και μόνο, είναι πανέτοιμη να συνεχίσει τον πόλεμο κατά του κόσμου της ομάδας, απλά και μόνο για να διατηρήσει τα σκήπτρα στον έλεγχο του Σωματείου. Το έκανε ξανά χωρίς ίχνος ντροπής και προφανώς θα το ξανακάνει. Μαζί τους θα ταχθούν σύντομα με τυποποιημένες ανακοινώσεις τα ΣΥ.ΦΙ και η εκπομπή του Άστρα για να μας πουν πως οποιεσδήποτε ενέργειες και προπηλακισμοί τάσσονται ενάντια στην ιδεολογία του Σωματείου, ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μπλα μπλα.

Δύο παρατάξεις, ένας νικητής. Και σε αυτές τις περιπτώσεις κερδίζει αυτός που είναι ικανός να πουλήσει και τη μάνα του για χάρη της νίκης. Η ιστορία μας έδειξε πως η πολιτική καρέκλα, η μίζα και το χρήμα είχαν πολύ πιο ισχυρά κίνητρα από την αγνή αγάπη προς την ομάδα, άρα θεωρούμε χαμένη από χέρι την όποια αντίδραση των οπαδών που θα ακολουθήσει.

ΥΓ: Ο μόνος τρόπος να βγει κερδισμένη η πλευρά των αγανακτισμένων είναι η περίπτωση να ντραπούν για το κατάντημα της ομάδας αυτοί που διορίζουν τις διοικήσεις και να κάνουν πίσω αφήνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει σε δημοκρατικές εκλογές. Τόσα χρόνια δεν έδειξαν το παραμικρό ίχνος συνείδησης όμως για να αισιοδοξούμε πως θα το πράξουν τώρα…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το trifylli.net ήταν πάντα μπροστά σε όλες τις μάχες που έδωσαν οι οργανωμένοι όλα αυτά τα χρόνια. Απλά προβλέπουμε την κατάληξη που θα έχει η σημερινή πορεία και το γεγονός πως θα χρεωθεί ΞΑΝΑ η ΘΥΡΑ 9 όλα τα προβλήματα της ομάδας, αφου οι διορισμένοι χρησιμοποιούν την αγάπη των οπαδών ως το μοναδικό τους όπλο για να αποπροσανατολίζουν το κόσμο.