Hoolifan: Άξιον απορίας η επιμονή για το φιλικό της ντροπής


hoolifan post

Άξιον απορίας η επιμονή της διοίκησης στην διεξαγωγή του φιλικού της ντροπής.

Πρώτον. Αν πραγματικά ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ενάντια στη βία τότε η πλήρης ματαίωση του θα έχει πολύ πιο καλά αποτελέσματα από την διεξαγωγή του. Προφανώς! Η εντελώς λανθασμένη επιλογή αντιπάλου για να πετύχετε ένα τέτοιο σκοπό όπως είναι η μείωση της βίας το μόνο που δείχνει είναι το πόσο στερείστε κριτικής σκέψης και ρεαλιστικής προσέγγισης ακόμα και στα πιο απλά θέματα. Είναι σαν να διοργανώνεται αγώνα για τα εργασιακά δικαιώματα με το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Σιακόλα!

Δεύτερον. Αν ο λόγος που επιμένετε στη διεξαγωγή του φιλικού είναι επειδή εφτάσετε τζαι αποφασίσετε το τζαι δεν θέλετε να κάμετε πίσω τζαι να φανεί πως εφοηθήκετε το κόσμο σας αυτό το πράγμα το μόνο που μας λέει είναι πως δεν έχετε ιχνος διπλωματίας και αντανακλαστικών για να διαχειρίζεστε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Η παραδοχή μιας λανθασμένης απόφασης και διόρθωσης της είναι στοιχεία καλής τζαι νούσιμης ηγεσίας. Ο ετσιθελισμός η ξεροτζεφαλιά τζαι η αδιαλαξία εν στοιχεία της δικής σας ηγεσίας. Και απλά προς ενημέρωση, όχι στο ΓΣΠ να το κάμετε για παραπάνω ασφάλεια, ολάν στο Γκουαντανάμο να το κάμετε με καλεσμένο τον Οππάμα ρε εμείς εν να τρυπώσουμε τζαι θα το διακόψουμε. Φέρτε την CIA το FBI τον Τσακ Νόρις, τον Πακκιάο με τα γάντια του, ολάν φέρτε τζαι τον πασχή του σκολείου που μας έδερνε ούλλους που ήμασταν μιτσιοί ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΡΕΞΟΥΜΕ ΠΟΥΠΑΝΩ ΣΑΣ!!

Τζαι Τρίτον. Αν νομίζετε με ένα τέτοιο φιλικό θα κερδίσετε την ίση μεταχείριση ή ακόμα και την εύνοια της διαιτησίας αυτό το μόνο που μας δείχνει είναι ότι θέλετε καινουργια συνταγή γιατί τα φάρμακα σας πλέον εν σας κάμνουν καλά. Το να πιστεύεις ότι οι διαιτητές θα σε παίξουν ίσχια επειδή έκαμες ένα φιλικό μαζί τους τζε έδωκες τους τζαι ένα Gatorade στο τέλος τζαι εκάμετε τζαι τσιαρς, εν σαντές τζαι πιστεύκεις ότι η πουτάνα που της έβαλες ένα ποτό πριν λίο εν ερωτευμένη μαζί σου. Αν μεν το εκατάλαβες ρε Δώρο…..με όποιον της πει ο μάστρος της εν να πάει στο τέλος.

Άτε λα λα λα.

Υ.Γ Θεωρίες συνωμοσίας λένε πως ο Δώρος επέθανεν τζαι στην θέση του εν ένας σωσίας που το Μιζούρι αλλά δεν έμαθε ακόμα ελληνικά για αυτόν εν τον εμφανίζουν πούποτε…..

Υ.Γ 2 Ακούτε ΘΥΡΑ 9 τζαι κάμνετε κακκά σας. Το αιώνιο γιατρικό για την δυσκοιλιότητα σας ρε παπάρες

Υ.Γ 3 Η ζωντανή ιστορία μιας ομάδας οφείλει να μπαίνει μπροστά για το μεγαλείο και την ιδέα τούτης της ομάδας και όχι να καταντά ένα κατευθυνόμενο πιόνι της εκάστοτε διοίκησης και να διοργανώνει ξεφτιλισμένες εκδηλώσεις. Αν μεν τιμάτε εσείς οι ίδιοι τους αγώνες σας μεν περιμένετε που μας να σας σεβαστούμε. Εμείς την ιστορία μας τζαι τους αγώνες μας θα τους τιμούμε ως την μέρα που θα πεθάνουμε. Ελάτε ύστερα που 30 χρόνια τζαι πέτε μου να κάμουμε φιλικό με την αστυνομία για οποιοδήποτε λόγο, τζαι πάρτε την ανάλογη απάντηση μου. Είτε με μια πουννιά μες τα μούτρα είτε με μια φτυμαθκιά που το πολύ πολύ να φύει τζαι η μασέλα μου μαζί….Ο όμιλος παλαιμάχων αν το μόνο που εκατάντησε είναι έναν αβουλο και απρόσωπο σύνολο τότε καλύτερα να αυτοδιαλυθεί τζαι να δημιουργηθεί στη θέση του ένας όμιλος ατόμων τρίτης ηλικίας για να πηγαίνετε εκδρομές στην Παναγιά της Ασίνου τζαι στο Σταυρό της Ψώκας

Υ.Γ 4 Είμαι έντονος ναι γιατί εμαυρίσετε το βλατζίν μας τόσα χρόνια παλιοπρεζόνια. Τζαι σε όποιον αρέσκουμε στην τελική ρε άτε, φίλους πολλούς εν έχουμεν παράπονο. Τζαι κουμαντάρουμε τους εχθρούς που κάμνουμε ανά το πολλαπλάσιο τζαι δοκιμάστε μας για άλλη μια φορά αν γουστάρετε. Φιλούθκια αγαπούλες. Ραντεβού στα γουναράδικα.

o Hoolifan