Γιατί τους λέμε “διορισμένους”


dioikisi dwrou dwros serafeim diaskepsi tipou

Για όσους μέχρι σήμερα αναρωτιούνται γιατί λέμε «διορισμένες» διοικήσεις να τους εξηγήσουμε:

Οι διοικήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηφίζονται από τα λιγοστά εκλεκτά μέλη του Σωματείου που σε αναλογία με τον κόσμο της ομάδας αποτελούν το 1%.

Οι διαδικασίες εγγραφής μελών στο Σωματείο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Όποιους θέλουν εγκρίνουν και όποιους θέλουν απορρίπτουν. Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη διαδικασία που να ακολουθείται ούτε συγκεκριμένο τμήμα που να εξετάζει και να εγκρίνει άμεσα νέες αιτήσεις.

Το κυριότερο ΔΕΝ υπάρχει καμία προώθηση προς αυτή τη κατεύθυνση. Καμία διαφήμιση από πλευράς επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ για νέα μέλη, καμία εκστρατεία.

Κάποιοι από τον απλό τον κόσμο που πονάνε την ομάδα και εγκρίθηκαν επί καιρό Μυλωνά ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκαν την φιλότιμη προσπάθεια που είχε αρχικά ο Στέλιος Μυλωνάς, (πριν πάρει το πρόσταγμα για πόλεμο από τους από πάνω), και την άριστη σχέση του με στελέχη της ΘΥΡΑΣ 9 που τον στήριξαν και τον βοήθησαν στην μεγάλη παγκύπρια εκστρατεία για να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ από βέβαιο ΤΕΛΟΣ.

Όλες αυτές οι καραμέλες που αναμασούν πιόνια του μηχανισμού για πληρωμές συνδρομών, δεν υφίστανται καθώς σε καμία περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εκσυγχρόνισε τις διαδικασίες για να λειτουργήσουν όλα ομαλά και οργανωμένα στα μέλη.

Επίσης λέμε για διορισμένες διοικήσεις γιατί ακόμη και στην τελευταία εκλογική συνέλευση ο μηχανισμός φρόντισε να ενοχλήσει από την ησυχία τους ηλικιωμένους ΟΜΟΝΟΙΑτες και να τους καθοδηγήσει με «σημείωμα» για το ποιους πρέπει να ψηφίσουν για να σώσουμε την ομάδα μας από τους κακούς ανεξάρτητους από κομματικές παρεμβάσεις ΟΜΟΝΟΙΑτες. Από όλα αυτά το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο πως τα διοικητικά συμβούλια της ομάδας μας διορίζονται στοχευόμενα και προσεκτικά από τρίτους, άσχετους με το ποδόσφαιρο, που άθελα τους κάνουν ζημιά και στο κόμμα τους με τις σπασμωδικές τους κινήσεις.