Αηδία.. Πονέσανε τα μάτια μας


karavidas omonoia love for ever

Για άλλο ένα παιχνίδι (συνεχόμενο) η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βλεπόταν. Η τραγική εμφάνιση της ομάδας μας συνοδεύτηκε με πολλά λάθη, τόσο αμυντικά όσο και λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με δυσκολία μπορούμε να «σώσουμε» κάποιον ποδοσφαιριστή από το σημερινό ρεζίλεμα καθώς η ομάδα μας υστέρησε και τακτικά.

Σε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομολογουμένως αδύνατη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να επιβάλει το δικό της ρυθμό και η εικόνα του αγώνα έμοιαζε με παιχνίδι 50-50 πιθανοτήτων. Η ομάδα μας είχε προηγηθεί από λάθος της Δόξας στο 36, με τον Σκέμπρι να εκμεταλλεύεται το δώρο και να πετυχαίνει το 1-0. Παρόλα αυτά το γκολ δεν βοήθησε στο να βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας.

Το αδικαιολόγητο χέρι του Ράμος στο 45+ (ενώ ήταν κιτρινισμένος), χάλασε ακόμη περισσότερο την εικόνα της ομάδα μας, και για ολόκληρο το β’ ημίχρονο πονέσαμε τα μάτια μας βλέποντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να αμύνεται φοβισμένη και να κάνει σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και καθυστερήσεις. Η εικόνα άλλαξε (φυσιολογικά) μετά το 85’ όπου η Δόξα ανοίχτηκε και άφησε κενά στην άμυνα, όμως ούτε και τότε καταφέραμε να απειλήσουμε ουσιαστικά την εστία του Νέγκρι και το τελικό 1-0 μας αφήνει μια αρνητική εντύπωση από το παιχνίδι.

Το καμπανάκι της προειδοποίησης έχει κτυπήσει για την ΟΜΟΝΟΙΑ και αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα που εκπέμπει μέσα στο γήπεδο το τριφύλλι, θα είναι ακόμη πιο σκούρα τα δεδομένα στην συνέχεια. Όσο είναι νωρίς ΞΥΠΝΑΤΕ.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

** To πιο πάνω κείμενο είμασταν έτοιμοι να αναρτήσουμε στο 90+ του αγώνα. Όμως η Δόξα ισοφάρισε στο 90+5 και τιμώρησε με τον καλύτερο τρόπο την νοοτροπία LOSER που βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο.