Hoolifan: Ποιο Home ρε μαλάκες?..


apoel fans refugees go home

Και πάνω που μου είχα αρχίσει να βαριέμαι από την ησυχία έπεσα πάνω στην φωτογραφία σας μπασταρδάκια. Και κάπου εκεί γεμίσατε και πάλι το μυαλό μου με θολούρα. Από αυτή που γεμίζει το κεφάλι μόνο η δική σας αηδία και σιχαμάρα. Γιατί δεν γέννησε πιο σιχάματα η ανθρωπότητα από εσάς, φασίστες του κερατά.

Να σας πω τι είστε ρε. Τρία μαλακισμένα με ελάχιστες γνώσεις photoshop. Αυτό…

Που πίνουνε 6 μπύρες όλες και όλες και ένα ποτήρι ουίσκι και τους πιάνει το εθνικιστικό τους παραλήρημα.

Βλάκες που αποζητούν την προσοχή με φασιστικές μαλακίες που κατεβάζει το ένα και μοναδικό εγκεφαλικό τους κύτταρο και τις ανεβάζουν στο facebook να ρίχνουνε γκομενάκια με όνομα Μαράκι Ελλας ή Χριστίνα αγαπώ Χρυσή Αυγή.

Πνίγονται άνθρωποι ρε, πεθαίνουν παιδιά για μια θέση στο όνειρο. Τι λέω ρε. Για μια θέση στην απλή ζωή. Παιδιά ρε γαμώ το σπίτι σας. Και εσείς να γράφεται Refugees Go Home…

Ποιο Home ρε ανώμαλοι? Ποιο Home???

Αυτό που τους το κάνανε ερείπια οι βόμβες? Ποιο Home? Εσύ καλά ξαπλώνεις το βραδάκι στα πούπουλα απολαμβάνοντας πολεμικές ταινίες στην σουπερ HD τηλεορασάρα που σου αγόρασε ο μπαμπάκας τρώγοντας την παραγεμισμένη με τυρί πίτσα σου.

Ε αυτά που βλέπεις και καβλώνεις φασιστάκο, ο πόλεμος, όλα αυτά τα όπλα, τα τανκς και τα κομμάντος που σου μεγαλώνουν την τσουτσού……… αυτοί οι άνθρωποι μαλάκα είναι οι μόνοι που τα έχουν δει καλύτερα και από σένα. Γιατί όσο hd και να είναι η tv σου μαλάκα δεν μπορεί να συγκριθεί με το live……

Και αν σε συναρπάζει στην τηλεόραση να βλέπεις τον πόλεμο και ονειρεύεσαι επικές μάχες με τους οποιοσδήποτε εχθρούς πλάθει το μυαλό σου, θα ήθελα να δω το γεμάτο βρακί σου σαν σκάσει η πρώτη οβίδα στα πέντε μέτρα από εσένα. Σαν δεις τον πατερούλη σου τον μεγαλοαστό να γίνεται τετρακόσια κομμάτια και τα άντερα του σου τυλίξουν τους λαιμούς…

Σαν δεις την μητέρα σου μισή, με τα πόδια της στο βομβαρδισμένο σου σαλόνι στον καναπέ που αράζεις τα απογεύματα, και το κεφάλι και ότι απέμεινε από το σώμα της έξω στο γκαράζ να στάζει αίμα πάνω στην καινούργια σου Μερσέντες…

Θα δω την κάβλα σου για πόλεμο μαλάκα. Θα δω….Και θα τα πούμε. Αν μπορέσεις να ξαναμιλήσεις. Άντε πιες μια μπύρα να συνέλθεις. Μπας και αποκτήσεις την χαμένη σου μαγκιά μαλακισμένο. Άντε κάνε και κανά πανό τώρα…..

Και αν καταφέρεις και γλιτώσεις και χωθείς μέσα σε μια βάρκα πέντε μερόνυχτα να παλεύεις με τα κύματα και φτάσεις σε στεριά επιτέλους…….θα σε δω μαλάκα. Μόλις δεις τρία μαλακισμένα που έχουνε πιει λίγες μπυρίτσες παραπάνω να σου φωνάζουν Go Home….

Είναι απλό. Δεν σηκώνει καν συζήτηση και είναι άκρως απαράδεκτο και εξωφρενικό να γίνεται έστω σκέψη και για αυτό.

Όταν βλέπεις τρίχρονα παιδάκια νεκρά ρε μαλάκα, πεσμένα μπρούμυτα στο κύμα τότε δεν μιλάς. Αν είσαι άνθρωπος δεν μιλάς. Δεν μπορείς να μιλήσεις. Γιατί μέσα σου εκείνη την στιγμή κάτι έχει σπάσει για πάντα. Σαν δεις ένα παιδί με τα μούτρα μπηγμένα στην άμμο να κείτεται άψυχο και ατάραχο, να σπάνε πάνω του σιγανά και ακούραστα τα κύματα…..δεν μιλάς. Σωπαίνεις για πάντα. Και ντρέπεσαι. Χαμηλώνεις το βλέμμα και νοιώθεις ένοχος λες και εσύ το έχεις πνίξει με τα ίδια σου τα χέρια. Ντρέπεσαι για την κατάντια μας σαν ανθρωπότητα, για το που φτάσαμε, για τα ψεύτικα σύνορα και για το χρήμα που ορίζει τις ζωές μας.

Δεν μιλάς ρε μαλάκα. Πώς να μιλήσεις. Τι να πεις? Πώς να αρθρώσεις λέξεις όταν πρέπει απλά να φωνάξεις….

Εσύ και τα φιλαράκια σου φαίνεται όχι μόνο δεν σωπάσατε αλλά σκάσατε και στα γέλια. Όταν ο Aylan ξεψυχούσε εσείς γελούσατε με την ψυχή σας. Με την χριστιανική ψυχή σας. Μα αλήθεια αν υπάρχει ο Χριστός σας, άραγε ποιόν θα έχει δίπλα του σαν έρθει η ώρα να χωριστούνε, πιστοί και αμαρτωλοί. Αλήθεια πώς να χωρέσει η ψυχή σας δίπλα στον Aylan και στα τόσα άλλα παιδιά. Από Συρία, από Παλαιστίνη. Και ας μην τον γνώρισαν ποτέ και ας μην τον δόξασαν. Τα παιδιά αυτά θα έχουν μια θέση δίπλα του αν υπάρχει αυτό που λέμε επόμενη ζωή. Και αν υπάρχει και Κόλαση, τότε σας θέλω δίπλα μου στα καζάνια……

Αν ένα νεκρό παιδί, από όπου και αν προέρχεται, όποιο χρώμα και να έχει όποια γλώσσα και αν μιλά και σε όποιο Θεό πιστεύει, εσάς σας κάνει να γελάτε τότε πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψω το πόσο μίσος τρέφω μέσα μου για εσάς. Δεν μπορώ να αποτυπώσω, ούτε να περιγράψω την απέχθεια μου και την αηδία μου για κάτι υπάνθρωπους σαν και εσάς. Χίλιες σελίδες να γράφω μίσος δεν μου φτάνουν, χίλες γραμμές να γράφω αηδία, πάλι σαν δω τις φάτσες σας, χωράει ακόμα μία.

Είστε μια σπατάλη οξυγόνου. Χαμένη τροφή που τρώτε και χαμένο νερό αυτό που πίνετε. Δεν έγινε ποτέ στα χρονικά της ανθρωπότητας πιο άσκοπη σπατάλη φυσικών πόρων από αυτών που χρησιμοποιήθηκαν για να σας διατηρήσουν στη ζωή, ηλίθια φασιστόμουτρα. Κάλιο να καίγεται το σιτάρι, κάλιο να εξατμίζεται το νερό. Χίλιες φορές παρά να μπαίνει στα δικά σας στόματα, στο δικό σας στομάχι και να σας δίνει έστω και μία ώρα ζωής παραπάνω. Γιατί δεν την αξίζετε τη ζωή, δεν τον αξίζετε ετούτο τον πλανήτη.

Γιατί την ώρα που φυσούσε πνοή ο Θεός μέσα μας την ώρα που μας έφτιαχνε όπως λένε και τα δικά σας παραμύθια, κάποιοι του διέφυγαν πάνω σε μια ώρα ανάγκης. Κάποια φάρα ανθρώπων του ξέφυγε. Και αντί με θεϊκή πνοή τους γέμισε με μια απίστευτης μπόχα τεραστίων διαστάσεων πορδή….

Και από τότε υπάρχουν η ανθρωπότητα και οι μαλάκες….. Μα πολλά κιλά σκατά μαλάκες.

 

Υ.Γ Καλέ μου Aylan, να το ξέρεις εκεί που βρίσκεσαι. Υπάρχουν οι θάλασσες να παίξεις, υπάρχουν άνθρωποι να αγαπήσεις….

Υ.Γ 2 Μόνον η πορδή του Χάσικου μπορεί να απομακρύνει την σκόνη από την Κύπρο…

Υ.Γ 3 Βάρτε τζαι τις φατσες σας να έρτουμε Home σας….

o HOOLIFAN