Ένας ορκισμένος αντι-αποελιστας


Timour-Ketsbaia

Όχι πως μας απασχολεί ιδιαίτερα αλλά το πώς λειτουργεί η πορτοκαλί μπορδέλο-εταιρία ξαφνιάζει τους πάντες. Όταν αλλάζει 3 προπονητές σε μια χρονιά για να κλέψει το πρωτάθλημα με άλλους τρόπους και ο κόσμος τους είναι τόσο αρνί να πιστεύει πως η ομάδα τους έχει «ξεφύγει» από τους υπόλοιπους, σκεφτείτε πόσο κουτόχορτο τους ταΐζουν.

Βέβαια οι οπαδοί τους δεν ήταν ποτέ του γηπέδου, άρα δεν έχουν καν την οπαδική νοοτροπία και πρέπει να το υπολογίσουμε και αυτό.

Ακόμη και όταν στο πάγκο της ομάδας τους θα καθίσει ένας ορκισμένος αντι-αποελίστας αυτοί θα κτυπάνε «πίσκαλα». Εξάλλου μέχρι το τέλος της χρονιάς όλο και κάτι θα συμβεί, μερικές αλλαγές προπονητών, αλλαγές σε κανονισμούς της ΚΟΠ και του πρωταθλήματος για να χαρούν ξανά οι «με το ζόρι οπαδοί». Πρέπει από κάπου να καλυφτεί και το έλλειμμα από τον προϋπολογισμό τους που υπερβαίνει κατά πολύ των εσόδων τους, άρα πρέπει και τη νέα χρονιά να στείλουν με το ζόρι το παράρτημα της ομοσπονδίας σε ευνοϊκές κληρώσεις μέσω κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Κκέλι πάρ’ τους τα λεφτά

ΥΓ: Τιμούρ – Τιμουρ – Τιμουρ – Τιμουρ – Τιμουρ..