Τι κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ με Χριστοφή


xristofi omonoia aek 0-1

dimitris-christofi-omonoia

Τι κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόκτηση του Δημήτρη Χριστοφή

Η επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει πολλά θετικά αγωνιστικά στοιχεία, τα οποία επιχειρούμε να αναφέρουμε πιο κάτω περιληπτικά.

Ταχύτητα: Είναι γνωστό πως ένα από τα μεγαλύτερα «ατού» του Δημήτρη Χριστοφή είναι η ταχύτητα του και η φυσική του δύναμη. Ο Τζίμης μπορεί να διασπάσει με την ταχύτητα του σφικτές άμυνες.

Διεισδυτικότητα: Οι ελεύθεροι χώροι που δημιουργεί το παιχνίδι του Χριστοφή αυξάνονται. Με την διεισδυτικότητα του, μπορεί να προκαλέσει κενά στους αντιπάλους, πόσο μάλλον όταν θα ανοίγονται διάδρομοι με τις ενέργειες των Ασσίς, Μπεμπέ, Σιέρινταν και Σκέμπρι.

Ντρίμπλα 1 vs 1: Άλλο ένα πλεονέκτημα του είναι η ντρίμπλα στο ένας εναντίων ενός. Όσα παιχνίδια «βγαίνουν» στο Χριστοφή, αυτοί που αναλαμβάνουν το προσωπικό του μαρκάρισμα ταλαιπωρούνται αφάνταστα.

Μακρινό σουτ: Διαθέτει και το μακρινό σουτ ο Δημήτρης. Δεν είναι λίγα τα τέρματα που πέτυχε με τις βολίδες του εκτός περιοχής αλλά και τα κόρνερ που κέρδισε όταν ανάγκασε τους τερματοφύλακες σε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Είναι ένα πλεονέκτημα να μην αφήνει τον τερματοφύλακα να χαλαρώσει.

Βάθος: Βάθος στο ρόστερ. Με τον Χριστοφή στην ομάδα οι ακραίοι επιθετικοί αυξάνονται και η ομάδα θα έχει μεγαλύτερο βάθος για το πρωτάθλημα. Υπάρχουν κάρτες, τραυματισμοί και ντεφορμαρίσματα στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν και ο Χριστοφή δίνει αυτό το έξτρα βάθος που λείπει από την επιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.