Βάλτε στόχους απ’ την πρεμιέρα


paiktes ole me kosmo

Εδώ και τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς διεκδικητικούς στόχους, με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα να επισκιάζουν τα αγωνιστικά της βασίλισσας του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλο αυτό έχει επηρεάσει και το πρεστίζ της ομάδας μας, και έχουμε δει σε επανάληψη τα τελευταία χρόνια το ίδιο σκηνικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινάει το πρωτάθλημα με απώλειες στις πρώτες αγωνιστικές και αποτέλεσμα αυτού να τρέχει τους αντιπάλους της στη συνέχεια.

Σε ένα μακρύ μαραθώνιο που αρχίζει σήμερα, μια ομάδα πρέπει να έχει στόχους και να κυνηγάει ότι καλύτερο και για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτοί οι στόχοι είναι συνώνυμοι με τους τίτλους. Καλούμε όλους όσους απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το πράσινο στρατόπεδο να βάλουν τον πήχη στο υψηλότερο σκαλοπάτι και να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς για να επιτύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Μια ανταγωνιστική, διεκδικητική και πρωταγωνιστή ομάδα που παίρνει τίτλο, λύνει και τα οικονομικά της προβλήματα, γιατί απ’ την κρίση βγαίνει κανείς μόνο με επένδυση και ανάπτυξη και όχι συντηρητική και οπισθοδρομική τακτική.