Φτάνει να πολεμάτε το κόσμο σας


laos extreme

Μας χωρίζουν πολλά με το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν εκφράζουμε λίγους αλλά πολλούς. Καλό είναι να πάρουν το μήνυμα οι διοικούντες για να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι και όχι στα 2.

Με αφορμή την απαγόρευση μετακίνησης οπαδού (50+ ετών) στο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας στην Δανία από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι διοικήσεις του Σωματείου μας, στρέφουν τα πυρά τους ενάντια στον κόσμο αυτής της ομάδας και αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους μας τους φιλάθλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Κύριοι μπροστά σας έχετε τον μοναδικό φίλαθλο στη χώρα που δίνει εισφορές (χωρίς ανταλλάγματα) στην ομάδα του και δεν περιμένει τους μετόχους και τους μεγαλοεπιχειρηματίες χορηγούς να βάλουν τα λεφτά όπως κάνουν άλλοι οπαδοί. Και αυτός ο κόσμος έδωσε πολλές φορές από το υστέρημα του απλά για να στηρίξει τα οικονομικά προβλήματα που έφεραν στην ομάδα δικοί σας χειρισμοί.

Σε αυτούς κατευθύνετε συνεχώς τα πυρά οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι ΝΤΡΟΠΗ. Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να το δείχνετε με πράξεις και όχι λόγια. Ένας φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει καταγράψει την προσωπική του άποψη συγκρίνοντας την στάση των διοικούντων μας απέναντι στον πράσινο λαό με αυτή των λαστιχάριων απέναντι στους δικούς τους οπαδούς και αντί κάποιοι να προβληματιστούν για την διχόνοια που υπάρχει μεταξύ μας έτρεξαν να κατηγορήσουν για αντι-ομονοιάτη τον οπαδό που εξέφρασε την άποψη του αλλά και όσους συμφώνησαν μαζί του.

Αυτή την αρρωστημένη νοοτροπία πρέπει επιτέλους να την αποβάλετε από το αίμα σας κύριοι διοικούντες αν θέλετε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας. Γιατί μια ομάδα πέραν από τους αθλητές και τους παράγοντες της βασίζεται στον λαό της. Και αυτόν ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τον αντιπροσωπεύεται και να τον στηρίζετε. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ.