Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9


gate 9 on road

Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Χωρίς ανάσα η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ καθώς μετά την νίκη πρόκριση την περασμένη Πέμπτη έχει ήδη φτάσει στη Βαρσοβία όπου την ερχόμενη Πέμπτη καλείται να παίξει σαν ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ και να πάρει το διπλό που θα αξιοποιήσουμε κατάλληλα στο ηφαίστειο του ΓΣΠ στις 23 του μήνα.

Χωρίς ανάσα κι εμείς αφού ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ετοιμάζει βαλίτσες για ακόμα ένα ταξίδι για πάρτη της τριφυλλάρας. Ήδη πολλά αδέλφια είναι Πολωνία ενώ πολλοί άλλοι θα ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες. Για όσους θα ταξιδέψουν μεμονωμένα ή για όσους είναι ήδη στην Πολωνία και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέλουν κάποια πληροφορία τους καλούμε να επικοινωνήσουν με τον αριθμό 99232219.

Την Πέμπτη όσα αδέλφια δεν θα κάνουν το ταξίδι στην Πολωνία ο προορισμός είναι ένας , αρχέρμου 10, στο κεντρικό μας fanclub στην παλλουριώτισα. Το πάρτι θα αρχίσει από τις 18:00 το απόγευμα και μέχρι τις 21:30 που αρχίζει ο αγώνας έχουμε μπροστά μας να καταναλώσουμε πολλά κιβώτια μπύρας. Επίσης λόγω και του προχωρημένου της ώρας θα στηθεί γιγαντοοθόνη στον εξωτερικό χώρο του fanclub και θα υπάρχει φαγητό για όλο τον κόσμο. Την Πέμπτη λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον κεντρικό για ακόμα ένα πάρτι με την ευχή η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ να κάνει το καθήκον της και να επιστρέψει με το διπλό στις αποσκευές της.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΥΓ Κάνουν τις κερκίδες μεγάλο αδερφό, αδειάζουνε τα γήπεδα στης μίζας το βωμό. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ