Αποχαιρέτισε το κόσμο ο Μίκαελ Ποτέ


pote omonoia panigirismos

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν συνεχώς οι «άβολες» στιγμές τόσο για τους πρωταγωνιστές αλλά και για τον κόσμο. Και όταν μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο τότε τα φαινόμενα αυτά είναι πολύ πιο συχνά. Ο καθένας παίρνει το δρόμο του και δέχεται την αποθέωση ή την κριτική του κόσμου. Παρόμοιες στιγμές χορτάσαμε τη τελευταία 10ετία με τον επαγγελματισμό. Για την ιστορία τα όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

«Καταρχάς θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην Ομόνοια για όλα. Ήταν ένας πολύ καλός και ευχάριστος χρόνος. Ξέρω ότι όλοι είχαν λίγο πρόβλημα λόγω της κατάστασής μου, όμως σας παρακαλώ μην ξεχνάτε πως μοιραστήκαμε αυτή την χρονιά.

Κάποιοι θα είναι χαρούμενοι που φεύγω και κάποιοι θα είναι λυπημένοι, το ξέρω και το αποδέχομαι αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό τον σύλλογο, ακόμα και αν έπαιξα μόνο ένα χρόνο! Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί δεν είναι αναγκαίο τώρα. Πάντα ήμουν 100% σωστός, σοβαρός και επαγγελματίας με την Ομόνοια.

Οι εφημερίδες μερικές φορές δεν με βοήθησαν όμως είναι ΟΚ επειδή ο Θεός βλέπει τα πάντα. Σας ευχαριστώ ξανά, είμαι περήφανος που ήμουν παίκτης της Ομόνοιας. Εύχομαι καλή τύχη στον σύλλογο, σε όλους τους φίλους της Ομόνοιας, στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή και το προσωπικό, στον πρόεδρο και σε όλους που δουλεύουν ΣΚΛΗΡΑ κάθε μέρα για την Ομόνοια.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το καλό αποτέλεσμα χθες στο Europa League!! Γεια σας»