Διχάζει ξανά ο πρόεδρος


gate 9 gsp

Διχάζει ξανά, όπως μας έχει συνηθίσει ο πρόεδρος του Σωματείου μας Δώρος Σεραφείμ, αυτή τη φορά με την απαγόρευση του σε ποδοσφαιριστές να περάσουν μια βόλτα από το οίκημα των οργανωμένων.

Σε άλλη μια ανεξήγητη απόφαση ο πρόεδρος φροντίζει να μας υπενθυμίσει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα μας βρίσκεται μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο πόλεμος από χιλιάδες πλευρές από τους έξω έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τουλάχιστο έτσι μας δείχνει ο πρόεδρος ο οποίος αντί να τα βάζει με την ΚΟΠ και όλους όσους μας στέρησαν ξανά τίτλους και χαρές τα βάζει με τον κόσμο της ομάδας.

Η ανάρτηση της ΘΥΡΑΣ 9 σχετικά με το θέμα:

Με πρωτοβουλία της γραμματείας της ΘΥΡΑ 9 καλέστηκαν οι κύπριοι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας απόψε στο κεντρικό fan club για να τους δείξουμε την στήριξη μας καθώς και για σύσφιξη σχέσεων γενικότερα.

Ο Δώρος Σεραφείμ ομως εν αγνοία της υπόλοιπης διοίκησης παρενέβη δείχνοντας ξανά το τεράστιο κόμπλεξ προς την ΘΥΡΑ 9 και απαγόρευσε ρητά στο να γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση. Ο Δώρος Σεραφείμ προκαλεί ξανά και ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΝ κόσμο και πάλι. Ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου συνεχίζουν τον ρόλο της γλάστρας που έχουν εδώ και καιρό.

Μακάρι να πολεμούσαν το μισό απ΄ οτι πολεμούν την ΘΥΡΑ 9 τους εχθρούς της ομάδας μας.
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ