Οι μπάτσοι δεν έπαψαν στιγμή να προκαλούν


poria gate 9

Οι μπάτσοι δεν έπαψαν στιγμή να προκαλούν

Οι προκλήσεις της αστυνομίας ήταν για άλλη μια φορά συνεχόμενες και αδικαιολόγητες. Από το πρωί χθες πλημμύρησαν τους δρόμους της Λευκωσίας και έστηναν παντού «καρτέρι» για τους ΟΜΟΝΟΙΑτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν.

Γίναμε μάρτυρες και χθες άλλης μιας ντροπιαστικής τακτικής της αστυνομίας σε εντολές προφανώς του πολιτικού της μίζας. Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πορεία από το οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9 πέρασαν επιδεικτικά μπροστά από το οίκημα των οργανωμένων 10 τουλάχιστον οχήματα της Αστυνομίας προσπαθώντας να προκαλέσουν τον κόσμο να αντιδράσει και να χάσει την ψυχραιμία του.

Δεν πέτυχαν τίποτε, με αποτέλεσμα η πορεία να ξεκινήσει κανονικά και να κατευθυνθεί προς κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι μπάτσοι κατέκλισαν της γειτονιές και τους είδαμε σε πολλές περιπτώσεις να προκαλούν τον κόσμο. Αποκορύφωμα να βρεθούν σε μια στιγμή ολόκληρες διμοιρίες μπροστά μας και να ανακόψουν την πορεία συνεχίζοντας τις προκλήσεις. Ο αυτοέλεγχος δεν χάθηκε σε κανένα σημείο και για αυτό φρόντισε η ΘΥΡΑ 9 που είχε ενεργά της μέλη ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους, συντονίζοντας την πορεία και προλαβαίνοντας οποιαδήποτε αντίδραση στις προκλήσεις των μπάτσων.

Μερικοί μπάτσοι μάλιστα παραδέχτηκαν σε δικά τους άτομα πως είχαν εντολές να προκαλέσουν τον κόσμο για να σπιλώσουν το όνομα της ΘΥΡΑΣ 9 και να διαλύσουν την πορεία. Κάποια ΜΜΕ μάλιστα επιχείρησαν να παραπληροφορήσουν για επεισόδια, πριν καν ολοκληρωθεί η πορεία. Είχαν φαίνεται ήδη γραμμένα τα κείμενα τους πριν καν ξεκινήσει το συλλαλητήριο.

Καλύτερη επιβεβαίωση για τα ψέματα τους δεν υπάρχει από την παρουσία μεσήλικων με τα παιδάκια τους στους ώμους, να περπατάνε περήφανα μαζί με την ΘΥΡΑ 9 στους δρόμους. Εκεί που κερδίζονται πραγματικά οι αγώνες.

sto silalitirio

ΥΓ: χουλιγκαν πάνω σε αναπηρικά καροτσάκια και πατερίτσες πορεύτηκαν μαζί με την ΘΥΡΑ 9