Πως σας φαίνεται τώρα;


dwros serafeim omonoia

Πως σας φαίνεται τώρα;

Διαμαρτύρεται η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ (και καλά κάνει) για τα πρόστιμα που επέβαλε η δικαστική επιτροπή για την πρόσφατη ανακοίνωση του Σωματείου. Η απορία μας είναι πως νιώθουν τώρα στην διοίκηση που καλούνται να πληρώσουν 8 χιλιάδες απλά και μόνο γιατί εξέφρασαν την άποψη τους για το σάπιο κατεστημένο στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Όταν η ΘΥΡΑ 9, ο κόσμος δηλαδή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φώναζε τόσα χρόνια για την μεταχείριση που τυγχάνει το Σωματείο μας από την παράγκα η δική μας διοίκηση εναντιωνόταν στον κόσμο της ομάδας και διατηρούσε εκείνη την απάθεια που μας οδήγησε μέχρι εδώ.

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεχόταν τιμωρίες για ανάρτηση πανό το Δ.Σ πολεμούσε τους οπαδούς της ομάδας αντί να τους στηρίξει κόντρα στους ξεφτιλισμένους θεσμούς της αποελοκρατούμενης ΚΟΠ. Αλήθεια πως σας φαίνεται τώρα το πρόστιμο; Δίκαιο;

Εμείς το βρίσκουμε άδικο και μάλιστα θέλουμε την διοίκηση να βγει μπροστά και να πολεμήσει την παράγκα, όσα πρόστιμα και να μας επιβάλουν, όσο εξοντωτικές και να είναι οι ποινές. Είμαστε στην δική τους ομοσπονδία αλλά δεν θα παίζουμε με τους όρους τους. Αν δεν θέλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ να την πάρουμε και να φύγουμε από την ομοσπονδία, όχι να προσκυνούμε το κατεστημένο τους. Θέλουμε να καταλήξουμε στο αυτονόητο.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΨΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ