Hoolifan : “Η πιο βρωμισμένη ομάδα”


hoolifan post

Χαιρετίζω σε περήφανε πράσινε λαέ.

Έζησες πάλε το ίδιο έργο, πάλε τζαι πάλε τζαι πάλε. Τούτη η παράγκα εν θα τελειώσει ποττέ. Φαίνεται παράγκα στην όψη αλλά τα θεμέλια της εν παραπάνω που το Πεντάγωνο…

Τούτο το κουκλοθέατρο έσχει παραπάνω season που το Καλημέρα Ζωή, την Λάμψη τζαι την Τόλμη και Γοητεία μαζί! ΕΛΕΟΣ!
Τζαι εν αλλάσει με η πλοκή γαμώτο. Τα ίδια τζαι τα ίδια! Τουλάχιστον στα πιο πάνω που ανάφερα επετάσετουν καμιά δίδυμη αδερφή που το τίποτε τζαι εγκαστρώνετουν που τον παπά. Να κάτι που δεν το περιμένεις! Επερπατούσαν οι παράλυτοι, εβλέπαν οι τυφλοί μέσα σε δκιο επεισόδια, επεθανίσκαν τζαι εμφανίζουνταν μετά στον επόμενο κύκλο να πάρουν εκδίκηση! Χαμός λαλώ σας.

Ενώ στο δικό σας? Τα ίδια τρία γεγονότα συνέχεια! Ούτε ίχνος φαντασίας που τον σεναριογράφο! Μηδέν.

«Με 10 η ΟΜΟΝΟΙΑ»
«Πέναλτι για το αποερλ»
«Άλλη μια πανάξια νίκη για το αποερλ»

Τούτα τα τρία συνέχεια τζαι συνέχεια

Ρε ο σεναριογράφος που γράφει το κυπριακό πρωτάθλημα έσχει τόση φαντασία όσον έσχει ο άθρωπος που γράφει τις οδηγίες χρήσης πας τα κουθκιά με τις πίσσες. « Ξετυλίξτε» « Μασήστε», « Απολαύστε»

Έσχει τόση φαντασία όσον ο άθρωπος που εζωγράφισε την Ιαπωνική σημαία! Μιλούμε για ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ !!

Πιλέ μου αλλάξετε το χρώμα της κάρτας έτσι για την αλλαγή. Κανεί κόκκινη. Κάμετε την μπλε ξέρω εγώ, κάμε τε την πουά. Κάτι ρε να προσελκύσετε τον κόσμο πίσω στα γήπεδα…..

Εδιαλύσετε το άθλημα ρε λαμόγια, εδιαλύσετε την μαγεία του.

Όπως τον ταχυδακτυλουργό που κρατά μόνο άσσους τζαι παρακαλά όπως τον μαλάκα το κοινό…..να διαλέξει χαρτί για να το μαντέψει!!!! Βαστά ένα κουνέλι μες τα σχέρκα του τζε δείχνει μας το τζε βάλει μας ο μαλάκας να μαντέψουμε τι κρατά!!!

Τζαι η μαλακία είναι ότι το κοινό….επιμένει να βλέπει τούτο το ηλίθιο το show !!! ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΛΙ ΓΑΜΩ ΤΟ !!!

Καλύτερα τα euronews. Ρε καλύτερα να βλέπω σχιονούι ρε τζε να έχω τζαι τάππο την φωνή να ακούω σχσχσσχσχσχσχσχσχσχσχσχσχσχ

Εκαμέτε τα τρία τέταρτα της Κύπρου να σας νεκατσιάσει. Ρε ούτε τα φίδκια εν τα νεκατσιούν τόσοι ρε. Ρεε ούτε τις κατσαρίδες εν τες νεκατσιούν τόσοι!

Πως μπορείτε να χαίρεστε έτσι νίκες αλήθκεια. Και αφήστε τις μαλακίες στην πάντα. Αλήθκεια πως μπορείτε ? Τι λαλείτε του εαυτού σας? Άξιζε σας? Ήσαστεν περήφανοι?

Εμείς μιαν άξια νίκη τίτλου πάνω σας μπορεί να μας έβρει το πρωί να τραγουδούμε τζαι να πίνουμε. Εσείς ρε μαλάκες εχάσετε το νόημα. Έρκεστε γήπεδο κανένα παιγνίδι στα μπαράζ επειδή παρακαλούν σας, δέρνετε επειδή έτσι πρέπει, έτσι αποφασίστηκε, πάτε σπίτι τζαι συνεχίζετε τη ζωή σας σαν να μεν εσυνέβηκε τίποτε. Επειδή εν το νοιώθετε, εν το έσχιετε.

Εν νοιώθετε τζοίνο το κάτι που μπορεί να νοιώσει ένα πλάσμα άμα κερδίσει κάτι με την αξία του.

Ρε να το πιάνετε κάθε χρόνο εσείς που την αρχή τζαι να παίζουμε ισότιμα και άξια για την δεύτερη θέση όλοι οι υπόλοιποι εν να νοιώθουμε παραπάνω συγκινήσεις τζαι συναισθήματα για την δεύτερη θέση παρά όσα νοιώθετε εσείς για ένα τσίγκενο αγορασμένον.

Τσίγκενα πολλά, τρόπαια τζαι κύπελλα πολλά, γοράστε όσα θέλετε. Βάρτε τα τζιαμέ τζαι μείνετε να τα θαυμάζετε. Τζαι προσπαθήστε μετά να αντικαταστήσετε το κενό που έσχιετε μέσα σας με περηφάνεια και ικανοποίηση όταν στα χέρια σας κρατάτε ακόμα την απόδειξη….

Ρε αν φάτε ποτέ εσείς έτσι κόκκινη οι μισοί εν να το ρίξετε στα ψυχοφάρμακα τζαι οι άλλοι μισοί εν να αυτοκτονήσετε. Ούτε θα καταφέρετε ποτέ να το ξεπεράσετε. Τζαι μιλώ σας μόνο για την κόκκινη. Σκεφτείτε να περνούσατε τόσα χρόνια τι τραβούμε εμείς μαζί σας.

Ήταν να έσχιετε χορηγό πας τες φανέλες σας τα Προζακ. Ήταν να χτίσετε ψυχιατρική κλινική για τους οπαδούς σας πιο γλήορα που γήπεδο!!

Ντέρμπι της χρονιάς τζαι ο παίχτης μας τρώει δυο κίτρινες τζαι κόκκινη για ένα αουτ στο 20’! Πέμου πότε το εξανάεπαθες.

Ντέρμπι της χρονιάς τζαι ο διαιτητής εν κάποιος που έσχει φωτογραφία του μέσα στους οργανωμένους του αντιπάλου σου. Πέμου πότε το εξαναέπαθες.

Πέμου πότε εξανάεφαες κόκκινη για κεφαλιά? Πέμου πότε έκαμε βόλει στην περιοχή σου ο αντίπαλος να κατεβάσει την μάπα τζαι να σου βάλει γκολ τζαι να μετρήσει. Πέμου πότε αντίπαλος σου έκαμε κοντρολ της μάππας σχεδόν πας τις διαφημιστικές πινακίδες για να σου βάλει γκολ τζαι να μετρήσει. Πέμου πότε έβαλες τέρμα τζαι να είσαι καλυμμένος τρία μέτρα τζαι να σου διουν οφφσαιντ. Πέμου πότε εδώκαν αντιπάλου σου πέναλτι τέσσερα μέτρα έξω που την επανορθωτική, πέμου πότε άλλη ομάδα αντίπαλος σου έκαμε δυόμιση χρονια να φάει κόκκινη…
Βασικά πέμου τα λίο…..

Πάντως άσχετα με το αποτέλεσμα είμαι περήφανος που εξαναείδα…..τον Κακά να παίζει μπάλα! Ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση του ανθρώπινου πείσματος και θέλησης. Από τετραπληγικός που έμεινε μετά το ντέρμπι με την Αελ όταν έπαιξεν η βόμβα υδρογόνου δίπλα του, να τον βλέπεις να ξεπερνά τις φοβίες του και να πατά ξανά γρασίδι!! Πολλά δυνατός!!!

Τζαι μετά θορούμεν εμείς φαντάσματα!!! Ρε ως τζαι τα φαντάσματα εν εμφανίζονται πλεον μες τούτο το τόπο. Εν στοισχιωμένος που μόνος του, λαλούσιν πάμε αλλού
Τωρά που είπαμε για φαντάσματα…..

Διοίκηση σχιερετούμεν!!!

Ε Δώρο επήρες πρέφα μάνα μου ήντα που εγίνηκεν όξα? Επαίζαμεν εχτές είπε σου το κανένας όξα? Εκαμαν μας τα ούλα πάλε είπε σου το κανένας?

Πάντως τούτοι οι αλήτες της ΘΥΡΑΣ 9 εδιαλύσαν τα πάντα ρε Δώρο, εκαταστρέψαν την ΟΜΟΝΟΙΑ πάλε…..

Φαντάζουμε……αναμένουμε το πόρισμα για τις καταθέσεις Παναγή για να τοποθετηθούμε δυναμικά έτσι????

Παναγία μου ήντα σούσουρο εκάμαμε τότε που εφκήκαν στην φόρα τζοίνα ούλλα. Εσούσαμε τους καλά, επήραμε τους τζαι εφέραμε τους. Αφού για να καταλάβεις ο σεισμός στο Νεπάλ ήταν μετασεισμός του δικού μας!!!!!

Έτους τζιαμέ Ομονοιάτη μου να τους σχιέρεσε! Αφήκαν την ομάδα απροστάτευτη για άλλη μια φορά, εστείλαν τον προπονητή μας τζαι τους παίχτες μας στο πόλεμο που ήδη υπογράψαν συνθηκολόγηση! Φτου σας ξεφτίλες φτου σας ξανά τζαι ξανά!

Αν επολεμούσετε τους εχθρούς μας όπως επολεμήσετε την ΘΥΡΑ 9 εν θα ήμαστουν δαμέ σήμερα. Αλλά πώς να πολεμήσετε ρε, που εσάς η αντίληψη σας περί αντίστασης περιορίζεται σε μιαν ανακοίνωση την ίδια ώρα που εσείς έπρεπε να καλέσετε τον κόσμο σε παγκύπριες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Έχω σας ιδέα ρε. Τωρά που ο Σκέμπρι εν ψηλά στις εκτιμήσεις του κόσμου για την χειρονομία που έκαμε προς τους διαιτητές……πάρτε τον σε καμιάν συγκέντρωση να μαζέψουμε ριάλια……

Πέμου τα λίο θκιέ Δώρο για την υπακοή σε κανονισμούς της ΚΟΠ. Πέμου τα λίο θκιέ Δώρο για τις καταγγελίες μας στους διαιτητές, πέμου τα λίο για τις προτάσεις μας στην ΚΟΠ για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Πέμου τα λίο που εσχύψετε την κκελλέ σας μπροστά στη χούντα τους τζε μπροστά μας κάμνετε τους αντάρτες τζε τρίζετε τα δόντια σας. Τζίνα τα 3 που σας εμείναν τέλοσπάντων…

Παλιο προσκυνημένοι εν τα αποτελέσματα της πολιτική σας που θερίζουμε τόσα χρόνια. Του καλού παιδιού, του fair play, του κρύψε να περάσουμε γιατί έχουμε χρέη. ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΤΖΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Αρέσκει μου πάντως που πάντα έχουν τζαι παράπονο οι λαστιχάρηες. Αδικηθήκαν….Πως το πούτσο μπορείς να λαλείς ότι αδικήθηκες άμαν ο αντίπαλος σου έπαιζε με δέκα που το 20 τζαι μετά που τρία λεπτά έπιασες το πεναλτάκι σου ενώ εμας ο Carlao έκαμνεν αγάπες τζαι γουτσου γουτσου του Σκέμπρι, δεν μπορώ να το καταλάβω…

Ρε ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΚΑ ΜΟΥ εν τη αγκάλιασα ποτέ έτσι όπως ο Carlao τον Σκέμπρι !!!!

Νομίζω βαστά τον ακόμα. Πέτε του να τον ξαπολύσει να πάει έσσο του το πλάσμα….

Όξα επειδή ο παπάρας ο διαιτητής, εν έδωκε τζε άλλες κάρτες τους παίκτες μας που εσπάσαν τα νεύρα τους να βλέπουν να τους κλέφκουν τους κόπους ολόκληρης χρονιάς, τούτο σημαίνει αδικηθήκετε…??

Αλλά ναι, μια ζωή τα δικά μας εν αμφισβητούμενα τζαι…..ανθρώπινα λάθη του διαιτητή ενώ τα δικά σας είναι ΚΑΘΑΡΑ ΣΧΙΟΝΙ !!!

Να σας το πω πιο απλά να το καταλάβετε ρε λαστιχάρικα. Αν βάλεις μιαν ομάδα να παίζει μες τα πιλά, μες τες χωματσιές τζαι τις λαξιές, μετά πασαλίψεις τους με κάρβουνα, με πογιές, με βόθρους, με σκουπίδκια τζε ποφάγια τζαι στο τέλος να τους βουττήσεις τζαι μες το μαζούτ……..πάλε εσείς εν να εξακολουθείτε να ήσαστεν η πιο βρωμισμένη ομάδα!!

Θυμούμε που επαίζαμε μάππα στη γειτονιά που ήμασταν μιτσιοί. Ξέρετε ποιοι ήσαστεν εσείς? Ο μιτσής……που είσχεν την μάππα!

Eχωριζούμαστουν να παίξουμε, έπιανε τους καλύτερους μιτσιούς στην ομάδα του με το έτσι θέλω ασχέτως αν μεν ήταν η σειρά του να δκιαλέξει πρώτος. Ετζιζες του. Φάουλ. Έτζιζες του μες την περιοχή, πέναλτυ. Έκαμνε σουτ τζαι η μάππα έρεσε πουπάνω δεκαπέντε μέτρα, όοοχι επέμενε μισήν ώρα ότι ήταν μέσα τζαι ότι αν εππηδούσεν ο πορτάρης έκοφκε το. Έχανε η ομάδα του, έπιανε την μάππα τζε έφεφκε. Έδερνε η ομάδα του, έπιανε την μάππα τζαι έφεφκε πάλε για να μεν χάσει στο τέλος. Τούτοι ήσαστεν….

Τζαι εμείς εμείνίσκαμε τζιαμε τζαι ανεχούμασταν σας για να παίζουμε μάππα. Στην τελική όμως…..έπρεπε να σας αφήκουμε μόνους σας τζαι να πάμε να παίξουμε ππιριλιλιά

Ίσως έτσι να εκαταλαβαίνετε τζαι να ξέρατε που τότε τι σημαίνει μάππα ρε τζαι τι σημαίνουν κανόνες. Τζαι όχι όποιος έσχει την μάππα να κάμνει όπως τον Χιτλερ που παίζει μάππα με τους Εβραίους!

Εν τους κανεί να κρύψουν μες τα πετσιά τους φκαίνουν τζαι χουμίζουνται πουπάνω οι καραγκιόζηδες

Η αλεπού έξυπνα και πονηρά…..τα πουλάκια πιάνει και γελά ανέβασε ο Φούλης ψες το βράδυ στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουιτερ
11188213_10153433876824050_2064036111288491824_n

Άκου να δεις ρε μαλακισμένο, ούλλα ανέχουμαι τα αλλά που έναν αλλήθωρο ποτσί του βιξ εν θα ανεχτώ να με περιπαίζει άκουσες?

Μπορεί να κάμνεις τα κολοπούθκια σου τζαι να στήνεις ουλλο το πρωτάθλημα αλλά ξέρεις κάτι ρε παλιομπινέ?

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΩΡΟΥΜΕ ΙΣΧΙΑ!

Εμείς μαλάκα μου αμαν για παράδειγμα περνά η γενέκα σου που μπροστά μας λαλούμε « πω πω τι κώλος» ολόισχια, μέσα σε δυο δευτερόλεπτα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη.

Εσύ ρε ηλίθιο κατασκεύασμα έπρεπε να γυρίσεις την κκελέ σου πρώτα που δεξιά να την δει το δεξιό σου το μάτι, μετά να γυρίσεις την κκελλέ σου που αριστερά να την δει το αριστερό σου μάτι, να πάσειν οι πληροφορίες στον εγκέφαλο σου, να συνδέσει τις δύο εικόνες…….. για να καταφέρεις ρε αξιολύπητε ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΚΩΛΟ! Ώσπου να τον δεις έπιασεν τον άλλος μαλακά, ευτυχώς έπεψες τον οδηγό σου με την λιμουζίνα να την φέρει πίσω για να σε γνωρίσει!!

Όξα νομίζεις έννε για τη λιμουζίνα που εν μαζί σου? Όξα νομίζεις έννε για τον οδήγό…..????

Σκέφτου να πάεις παραλία ρε άθλιε. Εν να πάθει υπερφόρτωση ο εγκέφαλος σου ώσπου να ταυτοποιήσει τόσα κωλαράκια. Μην σου πω πρώτα εν να τσακρίσει ο αυχένας σου!

Ρε παλιο μαλάκα ξέρεις ότι πιάνεις το βραβείο του πιο ασφαλή οδηγού έννε? ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΩΡΕΙ ΤΖΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΚΙΟ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΟΥΘΚΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!! Εν σου φέφκει με ποδηλάτης με ο άλλος που σε προσπερνά μαλάκα μου εφοήθηκα σε!!!

Ρε είσαι ο μόνος άθρωπος στον πλανήτη που δεν έσχει καλό προφίλ ! Όπως τζαι να στηθείς εν θορκέσε ρε μαλάκα.

Παλιο ιγκουάνα γαμώτο εν να κάμεις τζαι χιούμορ. Πίενε φάει κανένα μαρούλι τζαι άφηστα τουιτ

Τζαι εν να δω πόσον εν χασκογελάς ακόμα. Εν να πισκαλίσω ένα σάκκο τροφή του κώλου σου να μπαίνουν ένα ένα τα παπιρουθκια να τσιμπούσιν !!! Άμπα τζαι αρέσκει σου μαλάκα. Τώρα να φέρω τζαι τους κόκορες…..

Έφια μαλάκες μου άτε τζαι κανεί με τούτους. Πρέπει να τελειώνει τούτο το παραμύθι επιτέλους, κανεί εβαρεθήκαμε. Γαμώ τζαι τη Χιονάτη τζαι τους νάνους τζαι τη Σταχτοπούτα τζαι τον παπουτσωμένο γάτο τζαι τον Τζακ τζαι τα φασόλια του τζαι τους πρίγκηπες τζαι την κωλομάγισσα που ψήνει κοπελούθκια μες το φούρνο. Κανεί.

Εν θέλουμε παραμύθκια, θέλουμε μάππα. Μάππα ρε, εκαταλάβετε?. Μάππα!! Ξέρετε ήντα που ένι? Εβρετε έντεκα καλούς σας να παίξουμε στη γειτονιά πέρκιμου ξεστραωθείτε λίο τζαι μάθετε λίο που τούτο το άθλημα που αγαπήσαν τόσοι στο κόσμο. Που τούτο το άθλημα που εμισήσαν τόσοι στο κόσμο εξαιτίας σας….

Υ.Γ Αν ανακοινωθεί συλλαλητήριο που την ΘΥΡΑ 9 τζαι λείπεις, κόψε την γλώσσα σου που μόνος σου τζαι μεν ξαναμιλήσεις…

Υ.Γ 2 Εφταίαν οι αλήτες στα Πελέντρια τζαι στα κάθε Πελέντρια, κακόμοιρε πράσινε λαέ…

Υ.Γ 3 Την μέρα που θα πεθάνει κάποιος για το ποδόσφαιρο στη Κύπρο, για τις αδικίες τζαι τα νεύρα που προκαλείτε σε τόσες χιλιάδες λαού, τουλάχιστον φκάρτε σπάσμα τζαι για ένα εικοσιτετράωρο μεν μιλήσετε τζαι μεν κάμετε δηλώσεις. Την επόμενη μέρα μπορείτε να βγείτε με δάκρυα στα μάτια να δηλώσετε σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι για το πώς εκατάντησε η κυπριακή κοινωνία…

Υ.Γ 4 Αν θέλεις η ομάδα σου να χαρίζει που το δεύτερο γυρό σε όλους τους αντιπάλους για να μεν το σηκώνουν τα λάστιχα τότε είσαι το ίδιον άθλιος όσο τζαι εκείνοι. Γιατί ποτέ σου εν θα καταλάβεις. Άλλο να παλέφκεις για να φύει η βρωμιά τζαι άλλο να βρωμίζεις τζαι εσύ τον τόπο….

Υ.Γ 5 Σεβασμός σε όλους τους οπαδούς ανεξαρτήτως ομάδας που ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

Υ.Γ 6 Είμαστε περήφανα γέρικα πλατάνια και εσείς τα αγριόχορτα στις ρίζες μας που φύτρωσαν. Θαρρούνε μας κλέβουν το νερό, μα τι να κλέψεις από τις ρίζες μας σε χίλια μέτρα βάθος! Δεν λυγάμε εμείς ούτε με ανέμους ούτε με φωτιές. Έχουμε φίλους τους βοριάδες και τα αστροπελέκια συγγενείς. Και αν μοιάζουμε κατάξεροι και γερασμένοι, να σου κοντεύει η άνοιξη. Θα ξαναρίξουμε φυλλωσιές και θα πρασινίσουμε και πάλι τους ουρανούς. Στον ίσκιο μας θα ξεκουραστούν περιπλανώμενοι διαβάτες, στα κλαριά μας θα ξαποστάσουν περήφανοι αητοί. Και κάπου κοντά, κάπου εκεί στα χαμηλά και εσείς αγριόχορτα και ζιζάνια, να προσπαθείτε να χωρέσετε σε αυτό το μεγαλείο.
[ Hoolifan 14/03/13]……Πιο διαχρονικός εν γίνουμε…