Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για του χρόνου
- Δημοσιεύθηκε: 15/04/2015

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός της ομάδας πετόσφαιρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο
Ολοκληρώθηκε και τυπικά, με το τέλος των προπονήσεων, η αγωνιστική περίοδος 2014-15 για την Papa John”s ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ τις επόμενες μέρες θα αποχωρήσουν από την Κύπρο οι ξένοι πετοσφαιριστές.
Ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει, με μεγάλο στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Το Τμήμα Πετόσφαιρας θα “κτίσει” πάνω στη φετινή πετυχημένη αγωνιστική περίοδο, με τις εμπειρίες που όλοι έχουν αποκομίσει να αποτελούν το ισχυρότερο “όπλο”, για την υλοποίηση των στόχων.
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα συνεχίσει ο Σάββας Σάββα, ενώ υπάρχει η επιθυμία από όλους τους πετοσφαιριστές μας για να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να αγωνίζονται με το τριφύλλι στο στήθος.
Πρόθεση του Τμήματος Πετόσφαιρας είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ όλοι οι Κύπριοι πετοσφαιριστές, στους οποίους θα γίνει πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας. Επιπλέον, υπάρχει η επιθυμία για να στελεχωθεί η ομάδα μας με άλλους 1-2 ποιοτικούς Κύπριους πετοσφαιριστές.
Μεγάλο βάρος θα δοθεί και στους χορηγούς του Τμήματος. Η Επιτροπή Πετόσφαιρας θέλει να επιτύχει την διατήρηση όλων των υφιστάμενων χορηγών, ενώ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για την προσθήκη και κάποιων νέων.
Επιπλέον, συζητήσεις γίνονται και για διεύρυνση της επιτροπής πετόσφαιρας, ούτως ώστε να αυξηθεί ο κύκλος και η ποιότητα των εργασιών της.
Εκτιμάται ότι η προετοιμασία της ομάδας πετόσφαιρας για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει περί τα τέλη Αυγούστου. Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται ότι θα ξεκινήσει προς το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ οι πρώτες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας υπολογίζεται πως θα τοποθετηθούν περί τα τέλη Οκτωβρίου.
www.omonoia.com.cy