Οι χριστιανοί του αποελ ελλήνων


Ανακοίνωση Πανηλίθιου συνδέσμου φιλάθλων αποελ.
«Την Μεγάλη Πέμπτη ο απανταχού Ελληνισμός κατακλύζει τις εκκλησίες για να παρακολουθήσει την Σταύρωση του Κυρίου. Εσείς όμως με τις πράξεις σας μας δείχνετε ότι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο!!! Ορίσατε την έναρξη των τελικών της καλαθόσφαιρας αυτήν την μέρα, αδιαφορώντας για τους οπαδούς, για τους παίκτες ακόμα και για τους διαιτητές σας! Δεν σεβαστήκατε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! Να πέσει φωτιά να σας κάψει! Φυσικά δεν ξεχνάμε και το 2000 που ορίσατε τον τελικό Μεγάλο Σάββατο(!) Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»!!!

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει ανακοίνωση του πλέον ηλίθιου συνδέσμου της χώρας. Σύνδεσμος ο οποίος ευθύνεται μεταξύ άλλων για τα πιο κάτω:

Μερικές από τις λαμπρατζιές

(οι χριστιανοί αποελίστες τιμούν το έθιμο)

προσπάθησαν να κάψουν ζωντανούς 2 συνανθρώπους τους
autokinito kapsimo kameno emprismos fwtia

Εδώ βοηθούν συνάνθρωπο τους

Μια ακόμη λαμπρατζιά
lastixaries lampratzia na tus kapsi

Ο ελληνισμός του αποελ

ratsistika neonazistika stoixeia kipro 1

ratsistika neonazistika stoixeia kipro 2

ratsistika neonazistika stoixeia kipro 3

fasistakia

pano tou hitler stin kerkida tou apoel

Το μόνο χριστιανικό που έκαναν οι αποελίστες εδώ και τόσα χρόνια ήταν το «coreo» στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα όπου αναγνώρισαν το πώς οι πατεράδες τους πρόδωσαν και ξεπούλησαν την Κύπρο και το πώς την κατάντησαν.

oi-opadoi-tou-apoel-gia-to-coreo

Εκτός βέβαια αν το δούμε από την σκοπιά του αρχιεπισκόπου για το πώς βλέπει αυτός τα «καλά παιδιά» του ΕΛΑΜ όπου οι πλείστοι είναι οπαδού του αποελ. Μην αναφέρουμε για τον ‘χριστιανικό’ τρόπο που εκλέχτηκε τότε ο αρχιεπίσκοπος μας.