Ιδανική διαχείριση του ρόστερ από τον Καϊάφα


11096573_923289281026318_6593900296154516139_o

Μερικοί από τους λόγους που ο Κώστας Καϊάφας έχει κερδίσει με το σπαθί του τον απαιτητικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο λόγος που πρέπει να παραμείνει για πολλά χρόνια στο τιμόνι της βασίλισσας

Η διαχείριση του ρόστερ από τον Καϊάφα

Με τις σημαντικές απουσίες των Οικονομίδη, Μαργκάσα, Ράμος και Ρούμπιο πήγε στο Αμμόχωστος η ΟΜΟΝΟΙΑ για να αντιμετωπίσει τον Ερμή όμως αυτό δεν ανησύχησε τον Κώστα Καϊάφα ο οποίος προχώρησε σε επιπλέον αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας δίνοντας λεπτά ξεκούρασης στον Νούνο Ασίς και ξεκινώντας από τον πάγκο τους Γκαρσία και Σκέμπρι.

Όλο αυτό το σκηνικό με το χρόνο συμμετοχής που συνεχίζουν να παίρνουν ποδοσφαιριστές με μέλλον όπως οι Φυλακτού και Δημητρίου για παράδειγμα που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ερμή, αλλά και τόσοι άλλοι που είχαν τις δικές τους ευκαιρίες φέτος, φανερώνει τις βλέψεις του Καϊάφα στην φρεσκάδα του ρόστερ και στην επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

Η διαχείριση που κάνει φέτος στο ρόστερ ο Κώστας Καϊάφας είναι ιδανική και αν συνυπολογίσουμε τα τεράστια οικονομικά εμπόδια που είχε ο προπονητής μας και το κλίμα που βρήκε όταν ανάλαβε αυτή την ομάδα, τότε σίγουρα έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί του ακόμη και τους δύσπιστους οπαδούς που βιάστηκαν να τον κρίνουν.

Κλείνοντας να τονίσουμε και την βαρύτητα που είχε στα πιο πάνω η στήριξη που είχε ο προπονητής μας από την διοίκηση του Σωματείου. Στήριξη την οποία καταπάτησαν με πολλούς προπονητές οι προηγούμενες διοικήσεις, κτίζοντας προσωρινά παλάτια στην άμμο. Για αυτό λοιπόν ο Καϊάφας πρέπει να ριζώσει στο πόστο του για αρκετά χρόνια και να γράψει με την στήριξη όλων μας χρυσές σελίδες στην ιστορία της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας.