ΘΥΡΑ 9: Απόψε γλεντάμε αδέρφια


gate 9 cover

Αδέρφια της ΘΥΡΑΣ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Οι δύο «τρομοκράτες» αδερφοί μας είναι από χτες το βράδυ έξω μαζί μας, ελεύθεροι και ωραίοι, όπως άλλωστε έπρεπε να ήταν από την πρώτη στιγμή. Πέρασαν αυτή την άδικη δοκιμασία και πιστέψτε μας θα έρθει η στιγμή που θα τοποθετηθούμε, απόψε όμως ήρθε η ώρα να γλεντήσουμε. Γλεντάμε εμείς και μαραζώνουν οι άλλοι, μέσα στα τμήματα και τα υπουργεία. Εν πειράζει έσχει ξύδι για εσάς , για εμάς έσχει μπύρες ΟΜΟΝΟΙΑ !

Η ΘΥΡΑ 9 λοιπόν για να γιορτάσει το γεγονός διοργανώνει το πιο τρομοκρατικό πάρτι στα χρονικά! Από τις 6 το απόγευμα σήμερα στο κεντρικό σύνδεσμο ξεκινάει το γλέντι, άφθονο φαγητό και ποτό και μπόλικη διάθεση για «προκηρύξεις» και «βομβιστικές επιθέσεις»!

Όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις είναι ευπρόσδεκτες στη γιορτή, ο Ιρλανδικός Δημοκρατικός Στρατός, οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η 17 Νοέμβρη, Ο Ξηρός (φτάνει να αλλάξει κόμμωση), Οι Πυρήνες της Φωτιάς (θέλουμε κάρβουνα αρφούθκια), η Τζιχάντ, η Χισμπολαχ, η Αλ Κάιντα, το Αλ Τζαζίρα, Το Αλ Τσαντιρι και ο Αλ Μπάντι από το Παντρεμένοι με παιδιά, όλοι θα δώσουν το παρών τους. Μεν αγχώνεστε κρέας έσχει μπόλικο, έτσι και αλλιώς οι παραπάνω που τούτους εν τρων σχοίρο ! Επίσης μπόλικο πάρκινγκ για τα τανκς σας απέναντι στο χωράφι. Σας περιμένουμε!

Είσοδος – εισφορά για τα δικηγορικά έξοδα των παιδιών μίνιμουμ 2 ευρώ. Όσους τα οικονομικά τους πάνε καλά από τις πωλήσεις όπλων και άλλων παράνομων ενεργειών μπορούν να συνεισφέρουν περισσότερο στο σκοπό. Ευχαριστούμε.

ΘΥΡΑ 9 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Υ.Γ Θα βάζαμε τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά ακόμα δεν αγοράσαμε κάρτα που το περίπτερο.

www.gate9.com.cy