Hoolifan : ” Αντιτρομοκρατική my arse !! “


hoolifan post

Γεια σας ρε αδέρφκια
Ήντα που γίνεται όλα καλά?

Έκαμα υπομονή μια δκυο μέρες ε τελικά σήμερα εν άντεξα
Εν να σου μπήξω καμπόσα ρε γυαλάκια. Εν να σε κάμω να αυτομολήσεις, εν να σε κάμω να πισκαλίσεις κανένα κοντέινερ κάρτες του κώλου σου που το κακό σου.
Τζαι μετά το κοντέινερ !

Μιλούμε για πολλά τρομοκρατικό άρθρο ρε παπάρα! Στα τοπ τεν των τρομοκρατικών χτυπημάτων

Δίδυμοι πύργοι, οι επιθέσεις στα τρένα της Μαδρίτης και του Λονδίνου τζαι μετά το άρθρο του Χουλη σας !!!

Παρακαλώ όποιος διαβάσει το σημερινό άρθρο μετά να το διαγράψει τζαι να κάμει τζαι το κομπιούτερ του ένα φορματ. Στη σημερινή εποχή εμείς οι «τρομοκράτες» πρέπει πάντα να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Μπορεί να πάτε τζαι για σύνεργοι..

Είδετε τζαι την αντιτρομοκρατική μας !! Σοβαρή περίπτωσης….

Άκουσα κατεβαίνουν μαζικά που την CIA την Μοσαντ τζαι την άλλη του James Bond να σας μελετήσουν διεξοδικά!
Ήντα τζινη του James Bond στέλει για αντιπρόσωπο την κοτζιάκαρη που κάμνει κουμάντο. Αφού λαλώ σας υπολογίζουν μας, στέλλουν την κκελλέ !!!!

Πέψετε την γενέκα του Αναστασιάδη με τα see through πάλε να την πάρει να πιούσιν κανένα tea !!
Που λέτε..

Θέλουν τα φώτα σας! Θέλουν τις επιχειρησιακές σας γνώσεις και εμπειρίες!! Μεχ μεχ μεχ. Ααααα θέλουν να τους πείτε τζαι που κάμνει τον πιο ωραίο σκέττο τζαι μάλλο γλυκή τζαι που έσχει τα πιο καλά ντονατ μες την Κύπρο!!!!
Αγια ολάν τζαι κανεί. Παπαρήδηες γαμώτο

Θαυμάστε ρεε Αντιτρομοκρατική του Ιωνά. Κάμνουν συντονισμένες ενέργειες με κουκκούλες, αυτόματα και αλεξίσφαιρα ( τα ελικόπτερα ελείπαν είσχε πυρκαγιά στο Καλό χωρκό τζαι επίαν να σύρουν νερό ) και συλλαμβάνουν 3 άτομα. Μετά που κάτι ώρες αφήνουν τον έναν ελεύθερο γιατί δεν είχαν αρκετά στοιχεία και τους άλλους δύο ζήτησαν 8 μέρες προσωποκράτηση και το δικαστήριο τους έδωσε μόλις….4. Για να καταλάβετε για τι στοιχεία μιλούμε !! Βαρετά, αρχιδάτα όπως το κουγκρί λαλώ σας!!!!

Σκέφτου φάση μαλάκα. Να σου κατεβαίνουν με τα καλάσνικοφ να σε βάλουν χαμέ να σε σημαδεύκουν πας την κκελλέ 20 κουκκουλοφόροι τζαι μετά που κάτι ώρες να σε ξαπολούν επειδή τελικά εν έχουν τίποτε!!! « Σόρυ φιλούι μου λάθος τελικά. Να πάεις στο καλό. Και να θυμάσαι η αστυνομία πάντα δίπλα στο πολίτη. Αααα και αν θα οδηγήσεις μην πιεις»….Εκτός τζαι αν είσαι ο πρόεδρος. Τζιαμέ δικαιούσε κανένα ουισκούδιν.

Σκέφτου να είχαν στοιχεία δηλαδή. Ήταν να μας εκτελούν επι τόπου οι κωλοφασίστες!!

Ρε Ιωνά είσαι για καβλιές. Κρίμας πάντως που δεν ήσουν υπουργός στην Ελλάδα επί καιρό 17 Νοέμβρη. Ήταν να γίνει 90 χρονών ο Κουφοντίνας τζαι να βάλει πόμπες ακόμα !!!!

Ήταν να βάλει βραδύκαυστο φυτίλι πεντέ έξι ωρών για να προλαβαίνει να φύει που τη σκηνή κούτσα κούτσα τζαι πάλε οι μπάτσοι σου δεν θα τον επιάναν!

Ήταν να βαρεθεί τζε ήταν να παραδοθεί που μόνος του!

Τζαι εσύ ο μαλάκας……ήταν να τον καταδικάσεις σε ισόβια Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ το τρολάρισμα του αιώνα

Σκέφτου κομμώσεις που ήταν να αλλάξει ο Ξηρός ώσπου να τον έβρεις. Μιλούμε μαλάκα από καπελλούι αντερκατ εώς αλογοουρά έως σποντούες!

Ρε αν ήσουν υπουργός της Αμερικής ο Μπιν Λάντεν εν θα άφηνε κτίριο πάνω που δκιο ορόφους πεζεβέγκη που την ανικανότητα σου!

Επιάσαν 4 μέρες προσωποκράτηση οι άλλοι που τες 8 που εζητούσαν! Ρε μαλάκες ήντα εμένα μια φορά εβάλαν μου 5 επειδή έκλασα δυνατά μες την εκκλησιά σοβαρομιλάτε ασπούμε!

Τωρά που το σκέφτομαι μπορεί να το επήραν ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση με δηλητηριώδη αέρια για αυτό μιχμιχμιχμιχ

Ήντα τα παλλικάρκα του αντιτρομοκρατικού?…..
Να σημαδεύκετε πας την κκελλέ κοπελούθκια 22 χρονών ήσαστεν καλοί. Να συλλάβετε τζίνους που εκλέψαν τις συντάξεις σας τζαι τις αποταμιεύσεις των κοπελουθκιών σας κωλώνετε κοτούλες

Έτσι ένι μαγκιές τζιαμέ που μας περνά. Για τους υπουργούς τζαι για τους κουστουμάες……έχουμε εξεταστικές επιτροπές. Αμείλικτες καταστάσεις σε λέω….

Όξα τζίνα εν θεωρούνται τρομοκρατικό χτύπημα? Αν δεν είναι τρομοκρατία να σου κλέβουν το αύριο δεν ξέρω τζαι εγώ τι είναι. Αν δεν είναι τρομοκρατία να στέλλουν τα μωρά σου στην ανεργία τζαι στη μετανάστευση ε πείτε μας ρε ρομποτάκια του συστήματος τι είναι άραγε η τρομοκρατία.

Τρομοκρατία δεν είναι μια βόμβα σε ένα αυτοκίνητο. Τρομοκρατία είναι να θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο τζαι εσύ να μεν έσχεις λεφτά να αγοράσεις ούτε Hot Wheels που το Jumpo μαλάκες

Τρομοκρατία δεν είναι να σπάσει το τζάμι ενός σπιτιού κάποιου μαλάκα. Τρομοκρατία είναι να μην έσχεις σπίτι.

Τρομοκρατία δεν είναι να φοβάται για τη ζωή του ένα πιονάκι ενός κερδοφόρου κουκλοθέατρου όπως είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο. Τρομοκρατία είναι να σε αναγκάζουν να παρακολουθείς αμέτοχος και άπραγος τη ζωή σου. Τη ζωή που αποφάσισαν άλλοι πως θα ζήσεις. Με τα ωράρια που θα σου επιβάλουν, με τα ψίχουλα που θα έχεις για μισθό, με τα λόγια που θα επιτρέπεται να πεις και με τα συναισθήματα που θα επιτρέπεται να νοιώσεις. Αυτό είναι τρομοκρατία.

ΑΛΛΑ εν πειράζει. Εμείς εν να κάμουμε το καθήκον μας και θα γλιτώσουμε την χώρα από τον θανάσιμο κίνδυνο των Ένοπλων Αντάρτων….

Θα το γράψει η ιστορία θα το μαθαίνουν τα παιδιά μας. Δεν υπήρξαν χειρότερα κακά για τούτο τον τόπο. Το πραξικόπημα, η εισβολή τζαι οι ΕΘΑΠ….

Είσαι για το show ρε Ιωνά, για τις τηλεοράσεις τζαι την μόστρα. Ρε εγώ λαλώ σου κάμνεις παραπάνω τηλεθέαση που το The Voice
Βάρτε μια κάμερα να τον ακολουθά συνέχεια ρε….Βάρτε του μιαν ηλεκτρική καρέκλα να κάτσει τζαι ανάθεμα αν γυρίσει τζαι αν μεν γυρίσει.

Όσο για εσάς ρε μέσα μαζικής παραπληροφόρησης ένα θα σας πω. Θα έρτει η ώρα που για τα κλικς και τα views θα βάλετε τζαι την μάνα σας με τάγκα. Τζαι που κάτω poll των επισκεπτών αν τους άρεσε ή όχι. Καθίκια. Εν μας άρεσε ρε εν μας άρεσε. Βάρτε την κόρη σας που εν φρέσκο πράμα

Σπάζει μου την πολλά. Πιάνει με ο πέλλαρος…

Να θωρώ δημοσιογράφους να μου το παίζουν αστυνομικοί ανακριτές. Πνάστε ρε γαουρόσποροι Σερλοκ Χολμς. Πισκαλάτε τα Πούλιτζερ του κώλου σας.

Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι αντικειμενικός τζαι όχι φερέφωνο του κάθε παπάρα που του διά ειδήσεις. Αν μεν μπορείτε να ρωτάτε και να ψάχνετε τζαι να κάμνετε σοβαρή δημοσιογραφία να αλλάξετε δουλειά. Να πα να γλύφετε κώλους που σας περνά. 5 ευρώ να με καθαρίζετε μετά το χέσιμο, 10 ευρώ αν έχω φάει μεξικάνικα..

Γράφει μου ο άλλος ο παπάρας… « Τι έχουν να πουν άραγε, για το αντίγραφο της προκήρυξης που βρέθηκε σπίτι τους? Τι δικαιολογία έχουν για το ότι βρίσκονταν στην Αραδίπου τη νύχτα της βομβιστικής επίθεσης?»

Να σου απαντήσω για να μάθεις ρε κεντικελένη. Μετά που βγήκε η προκήρυξη η γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 ζήτησε επίσημα από το Μέγκα φωτοαντίγραφο για να το μελετήσει το οποίο της δόθηκε. Αν ερωτούσετε στο Μέγκα τζαι τον Δημόπουλο ήταν να σας το επιβεβαιώσουν. Από εκεί και πέρα έγιναν πάρα πολλά φωτοαντίγραφα τα οποία μέλη της γραμματείας και της επιτροπής της ΘΥΡΑΣ 9 ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Ελπίζω να σε κάλυψα

Δεύτερο. Γιατί βρίσκονταν στην Αραδίππου?. Απάντηση. Γιατί γαμούν Αραδιπιώτισσα παντρεμένη. Ελπίζω να σε κάλυψα!!

Η αστυνομία λέει ότι το κινητό τους έπιανε σήμα από την Αραδίππου εκείνη τη νύχτα άρα είναι ύποπτοι. Χωρίς να είμαι ειδικός…..θέλω να τους πω ότι ΟΥΛΛΗ Η ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ έπιανε σήμα που την ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ !!! Περιμένω τους αντικειμενικούς ανακριτές….να πάρουν τουλάχιστον 5 χιλιάδες καταθέσεις !!!! Ελπίζω να σας κάλυψα !!!

Τζαι έτσι για να τελειώνουμε. Με θυμώνει αφάνταστα να βλέπω κάτι βουτυρόπαιδα χογλαστούθκια να πιάνουν πτυχία δικηγορικής και νομικής μέσα σε μια νύχτα……αλλά τα πτυχία που τους επέψαν οι γονιοί τους να σπουδάσουν εκάμαν 8 χρόνια τζαι ακόμα εν τα επιάσαν!

Επιάσετε δοκτορά νομικής γαμώτο μόλις ακούσατε τις ειδήσεις τζαι ένα bachelor διοίκηση επιχειρήσεων εφάτε τη ζωή σας τζαι ακόμα μάσχιεστε!

Ρε ούτε στο γάμο σας εν θα δείτε bachelοr ρε μαλακισμένα τζαι εν να μιλήσετε????

Φκάρτε σπάσμα τζαι σταματάτε να νομίζετε ότι ουλλά ξέρετε τα τζαι να φκάλετε αποφάσεις με ότι σας πουν τα κανάλια. Εν είσαστεν αρμόδιοι εσείς να αποφασίσετε αν τα κοπελούθκια εν ένοχοι. Εσείς εν μπορείτε να αποφασίσετε τι μαλακτικό να βάλετε στα ρούχα σας αν μεν ρωτήσετε πρώτα την μαμμάκα σας για αυτό φκάρτε παουρμόσχιστο

Για αυτό πριν να αποφασίσετε για την ενοχή του άλλου δείτε λίον πόσον ένοχοι ήσαστεν εσείς. Ή μάλλον πόσο συνένοχοι. Πόσο βολεμένοι τζαι πόσο προσκυνημένοι εκαταντήσετε, δείτε πόσο χαμηλά σχύφκει πλέον η κκελλέ σας που εξέχάσετε ακόμα τζαι τι χρώμα εν ο ουρανός. Που σας γαμούν τη ζωή αλλά εσείς θέλετε πρωτοσέλιδα για να χορτάσετε την ακόρεστη πείνα σας για «επανάσταση» και «θυμό». « Για δες τα κωλόπαιδα. Τώρα που θα πάνε μέσα να φάνε και λίγο ξύλο να μιλήσουν. Τα παλιόπαιδια» Εντωμεταξύ σε παίρνει το αφεντικό να πας μέσα απλήρωτο overtime και εσένα σου τρέχουνε τα σάλια στο τηλέφωνο. « Μάλιστα αφεντικό, μάλιστα…»

Υ.Γ Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις,
Όπως το βρεις κι’ όπως το δεις να μη το παρατήσεις.
Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του,
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,
και να του φέρεις το νερό το αγνό της βρυσομάνας.

Κι άν αγαπάς τ’ ανθρώπινα κι’ όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά, να φύγουν,
και τη ζωντάνια σπείρε του μ’ όσα γερά, δροσάτα.

Γίνε οργοτόμος ,φυτευτής , (γίνε) διαφεντευτής.

Κι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !,
ξεσπέρμεψέ το , χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.

Π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει,
κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα

Υ.Γ 2 ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ !!!