Αφιέρωμα: Οι οπαδοί που αντιστέκονται


Οι οργανωμένοι μας ήταν πρώτοι στον αγώνα ενάντια στο τρομονόμο και την κάρτα οπαδού. Οι απόψεις τους ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι γνωστές σε όλους εδώ και χρόνια και δεν σταματούν να τις διατρανώνουν όπου βρεθούν, είτε με συνθήματα είτε με πανιά είτε με ανακοινώσεις.

Τρανταχτό παράδειγμα ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο ήταν βέβαια και η μεγάλη ΑΠΟΧΗ από τον τελικό της ντροπής όπου είχαμε ακριβά εισιτήρια απαγόρευση εισόδου για τύμπανα και σημαίες για τους οργανωμένους. Εκεί η ΘΥΡΑ 9 έδωσε μαθήματα οπαδισμού όπου πέραν των 600 ατόμων έμειναν στον κεντρικό σύνδεσμο και παρακολούθησαν τον τελικό μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα.

9 oxi sto fakeloma

Πήραμε την ευκαιρία για αυτό το άρθρο από την τελευταία ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 όπου με θάρρος και αυταπάρνηση αποφάσισαν την συνέχιση του αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα του υπουργού και των υπόλοιπων που δυναστεύουν το ποδόσφαιρο στην Κύπρο.

Ένα αφιέρωμα λοιπόν σε αυτά τα παιδιά του πράσινου λαού που επιμένουν να παλεύουν όταν όλοι οι υπόλοιποι στη Κύπρο οπισθοχωρούν. Ας δούμε λοιπόν λίγο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες τόσων χρόνων της ΘΥΡΑΣ 9 αλλά καθώς επίσης και πανιά αλληλεγγύης από τους αδερφούς και φιλικούς συνδέσμους άλλων ομάδων στο εξωτερικό. Η ΘΥΡΑ 9 φρόντισε να ενημερώσει τους οπαδούς άλλων συνδέσμων για τον δικό μας αγώνα και αυτοί δεν μπορούσαν παρά να δείξουν την αλληλεγγύη τους και την στήριξη τους προς τους οργανωμένους μας. Απολαύστε και προπάντων δυναμώστε και στηρίξτε τον δίκαιο αγώνα !!!

Από το 2007 ενάντια στα γήπεδα -εκκλησίες που πάνε να πλασάρουν

1 gipeda eklisies oute sta oneira sas

2009-10 Ενάντια στις ταυτότητες. Ένα ημίμετρο που δοκίμασαν να δοκιμάσουν οι ανεύθυνοι πριν να σκαρφιστούν τον νέο τρομονόμο

2 thelw na zisw eleftheros

2010-11 στο Μακάρειο. Γιατί ένα άλλο ποδόσφαιρο είναι εφικτό…

3 another football is possible

2010 στο super cup με Απόλλωνα

4 petala apo kartes adeia apo opadous

2010 ευρωπαϊκό παιγνίδι με Σαλτζμπουργκ

5 swmateia oxi stin karta opadou

2010 ευρωπαϊκό παιγνίδι με Μένταλιστ

6 oxi stin karta 10 lepta ipomoni

2010 στο παιγνίδι με την Αλκή

7 plakat oxi stin karta

2011 Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

oute enas sto teliko fakelomatos

apoxistaextos

Υπόλοιπες φωτογραφίες 2014-15

10 oxi sti karta 11 sifi lemesou oxi stin karta opadou 12 poria oxi ston tromonomo 13 oxi ston tromonomo 14 koini poria oxi stin karta 15 on tour oxi stin karta opadou 16 oute mia karta 17 poria thira 9 oxi ston tromonomo se kanena kanali i koini poria

omonoia apoerl futsal eleftheria kleisto tromonomo oxi sthn karta opadou trifylli.net

Φωτογραφίες αλληλέγγυων συνδέσμων του εξωτερικού στον αγώνα της ΘΥΡΑΣ 9

Babelsberg oxi ston tromonomo bayern oxi ston tromonomo ultras hapoel oxi ston tromonomo

anti - tessera del tifoso  support to G9 trifylli.net

oxi kai apo brigadas amarilias

20 fight the law

Και μερικά flyers που κυκλοφόρησαν από την ΘΥΡΑ 9 στο διαδίκτυο από το 2010 και μετά

flyer 1 oxi sti karta leme oxi stin karta opadou no pasaran flyer